beats by dre cheap

Iz muške perspektive: Horoskop za žene

Ovan (odnosno Ovca)
Kada "to" želi, drska će vas Ovca direktno provocirati, a vi ju gledajte ravno u oči, pa ju, kada popusti, na najgrublji način zgrabite i bacite na krevet. U krevetu nemojte biti grubi. Koncentrirajte se, jer je nestrpljiva i želi što prije završiti s tim. Seks mora biti pun eksplozije i strasti, ali nemojte pretjerivati, jer ne voli egzibicioniste i ne voli eksperimente, samo po standardnom i to je to. I dok se prenemažete u krevetu, ona se već ustala i obukla, jer ne da se njoj dugo. Ona ima 'najkraći fitilj' i najbrže se oblači.


Bik (odnosno Krava)
Kravici priđite na sasvim drugačiji način: nježno i strpljivo, sa zanosnim pogledom, strpljenje ćete poslije naplatiti. Pripremite ju na seks, jer kod nje nema ništa na brzaka - red se mora znati jer voli predigru i zavođenje.
Nemojte se čuditi ako sve to ipak ne završi seksom. Da bi sve sigurno završilo seksom, krenite s večerom i najintimniju atmosferu upotpunite s ugodnom muzikom. Budući da idete kod nje, a ne ona kod vas, dođite s buketom cvijeća, nekim znakom pažnje, bocom skupocjenog vina, jer će vam se uloženi trud isplatiti. Poslije seksa ostat će još dugo s vama u krevetu.

  

Blizanci (odnosno Blizanke, mmmm...)
S Blizančicom ljubav možete vodite preko telefona, u autu, pa čak i dok pričate. Kod nje ne pali 'perje', za nju morate imati priču.
Zapamtite
: bit će s vama dok ste joj zanimljivi. S njom nećete lako. Prvo ju psihički morate zavesti, i naravno, uzbuditi je, te probuditi njezinu znatiželju. Ako ste došli dotle i ako vam dozvoljava da dođete do riječi, brzo prijeđite na golicave i erotske priče, ili igre riječi, a ukoliko se nećka, ili nije upalilo, ili ukoliko je intelektualka, nadmudrite ju.
Kad joj se oči zasjaje, gledajte ju ravno u oči (Blizančica ima zanimljive oči) i recite joj da ćete joj to raditi. Ona je znatiželjna i zanima ju kako to izvesti, ali nemojte se iznenaditi kad vidite da sama sebe nadražuje, to je njezina predigra. Tad pristupite bez ikakvog plana, na brz seks s nogu - to je najbolje.
Upozorenje:
kako je došla, tako će brzo i otići, kao da se ništa nije dogodilo - ona je zadovoljila svoju radoznalost, dok se ti...


Rak (Račica)
Račice su cool, vole glumatati i praviti se da su nevješte i jadne, ali traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem jer vi niste došli zbog ljubavi, već zbog seksa. Nakon što dobijete njezino povjerenje, nakon nekoliko dana i pokušaja, počet će se zagrijavati za vas. Kod nje nema ništa na brzaka. Seks ne smije biti na javnom mjestu, mora postojati intimna atmosfera i sigurnost.

  

Lav (Lavica, mijauuuu)
Lavica će vas najviše namučiti. Napravit ćete budalu od sebe, a na kraju ćete biti razočarani. Kod njih vrijedi pravilo da ste tu zbog nje, a ne ona zbog vas. Kad vam se odluči dati, ona će vas uzeti čak i na najodvratniji način, pa ćete jedva čekati da sve završi.
Sve mora početi laskanjem, kao, ona je najbolja riba i u životu nikad niste vidjeli takvu ženu. Ona će vas, puna sebe, pogledati od glave do pete, jer želi znati koliko imate 'love', kakav vam je status. Što se seksa tiče....Uvjeriti ćete se sami - toliko buke nizašto.


Djevica
A joj! Za Djevicu treba puno strpljenja jer se teško opušta.Ukočena je, morate ju naučiti kako se opustiti. Nemojte joj dopustiti da počne pospremati kuću, jer će se vratiti sljedeće godine, a vaši će snovi postati - pusti! Kod nje do 'toga' dolazi kada sazri.
A s druge strane, nemojte da vam padne na pamet da ju neokupani dodirnete.


Vaga
Mala gnjavatorica Vagica voli udvaranje, finoću, mirise i lijepo rublje. Seks će odraditi sasvim dobro, ali nikako ne smijete biti grubi ni ljigavi. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona voli sebe, ona je zaljubljena u sebe i voli izazivati, koketirati, ali nije napadna.


Škorpion (odnosno Škorpionka, bjež!)
Kada je seks u pitanju...ako niste spremni dati sve od sebe, pa i dušu, bježite od Škorpionke. To je onaj tip s kojim ćete se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu umrijeti od gnjavaže i tzv. strasti... U krevetu, pak, inicijativu prepustite njoj jer ste ionako došli umrijeti. Uzbuđuju ju dramatične situacije, a ukoliko ste mekušci, nemate šanse. Nemate vi njoj što pričati jer ukoliko vas ona želi, već vas je uzela. Budite pažljivi u što se upuštate. U nekim najpovoljnijim okolnostima, pazite da ne skončate u njezinom strastvenom zagrljaju.


Strijelac
Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. S njom možete otvoreno pričati o seksu, i ako hoće, reći će: 'Hajde!' Pristat će i u parku, na javnom mjestu, u autobusu, liftu. Kod kuće to možete učiniti dok kuha ili kad se nagne da nešto dohvati ili gleda kroz prozor - odostraga.


Jarac (odnosno Koza)
Koza je blokirana, i gledajte kako ćete ju oženiti. Ako se otvori, dat će vam dušu, i to za cijeli život. Na vama je da ju ohrabrite, potrudite se i dokažete kao nikome, a zauzvrat ćete imati nekoga na koga se uvijek možete osloniti u životu.


Vodenjak (zagrabi, Mando, zagrabi...)
Voli neobične načine prilaženja - što je neobičnije, imate veće šanse za prolazak. Kod nje nema zezanja, ona će vas prihvatiti i bez nekog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi, pa joj morate točno reći što i kako želite.


Ribe (Ribice)
Najbolje ćete ju razumjeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem ili ispričavanjem. To je osoba koja se ne smije vrijeđati, a kamoli maltretirati, jer su ponekad i preosjećajne.
Voli seks i predigru, grubu ili nježnu, s njom nikada ne znate što vas čeka, pa u seksu baš nikada nije dosadno! Voli lijepu atmosferu, a voljne su upotrijebiti i malo mašte koju nerijetko i začine, pošto znamo da su veeeliki sanjari...zanimljivo!

World Wide (Wo)men
http://worldwidewomen.blogger.ba
09/04/2008 22:03