beats by dre cheap

Budi u trendu - udaj se za milionera

Sjećate li se kada su vam još kao djetetu mama ili baka tepale kako morate naći bogatog muža? Vjerojatno tada niste shvatale smisao tih riječi i samo ste se nevino smješkale...

E pa nevinašce je odraslo i shvatilo da neće vječno biti lijepa, mlada i bezbrižna djevojčica. I tako nekako na kraju ispadne da je mama uvijek bila u pravu.


Škole za zavođenje?

Samo je pitanje vremena kada će se i kod nas pokrenuti kursevi tipa 'Kako se udati za milionera'. Možda će se u budućnosti polagati prijemni ispiti na Univerzitetu za zavođenje milionera.

Mlade Ruskinje više ne brine edukacija. Za školarinu od oko 500 $ u posebnoj školi će vas naučiti kako osvojiti oligarha ili milionera i udati se za njega. Lov na bogate muškarce potiču i časopisi poput ruskog izdanja 'Voguea', u kojem se opširno opisuju prednosti raskošnog života.

U ovakvoj netipičnoj ruskoj školi naučit ćete kako se što bolje pripremiti za večernji izlazak, kako se obući i kako namjestiti što bolju zamku vašoj 'meti'.


Male tajne velikih majstorica

Ako vam je Rusija ipak predaleko da biste se u njoj školovale, u knjižarama možete pronaći knjigu - priručnik simboličnog naziva 'Kako se udati za milionera' autorica Ksenije Sobčak i Oksane Robsk. One pišu o svojim iskustvima s bogatim muževima, te otkrivaju i nekoliko trikova kako natjerati oligarha da vam kupi skupe darove.

Jedan od trikova je odglumiti da ste izgubili prtljagu upravo na putu za romantičan vikend. To treba unaprijed dogovoriti s osobljem zrakoplovne kompanije, a ako je potrebno, i podmititi osoblje kako bi sudjelovalo u toj prevari. Svaki oligarh koji imalo drži do sebe u toj će se situaciji ponuditi da vam kupi novu garderobu. Unatoč ovakvim malim smicalicama, autorice upozoravaju: 'Sanjate li o velikoj ljubavi, oligarh je zadnja osoba za to'.


Nije u novcima sve?

Ako ste romantična dušica koja sanja o pravoj ljubavi, milionere odmah prekrižite. Oni nemaju puno vremena za romantiku i ljubav; njima je posao uvijek na prvom mjestu.

Mislite li da su se sponzoruše pojavile tek zadnjih nekoliko godina, varate se! Sjetite se samo komedije 'How to marry a Millionaire' iz zlatnog doba Hollywooda. Besmrtne glumačke dive Lauren Bacall, Marilyn Monroe i Betty Grable utjelovile su sponzoruše iz 50-ih koje su se odlučile pod svaku cijenu udati za milionera.

Svi se rado sjetimo klasika šezdesetih 'Doručak kod Tiffany' s prelijepom Audrey Hepburn u potrazi za bogatim mužem koja nakon još jedne burne noći, ranim jutrom razgledava izloge omiljenog joj dućana nakita Tiffany. Ipak se na kraju zaljubljuje u siromašnog pisca koji živi na katu iznad.

Ako i ne uspijete pronaći svoga milionera, ne tugujte. S obzirom na sve veći broj škola za zavođenje uvijek postoji mogućnost da to uspije vaša kći ili unuka! Ako joj to bude cilj...

World Wide (Wo)men
http://worldwidewomen.blogger.ba
09/04/2008 09:49