beats by dre cheap

Ono što joj morate reći

Dok se muškarci najčešće pale na žene s velikim grudima, za žene su od fizičkih ipak presudniji neki drugi atributi. Žene se, naime, pale na frajere koji znaju pričati. Recite joj da je volite čuti dok uzdiše, da joj je koža meka ili da želite izljubiti svaki centimetar njezinog tijela i uvjerit ćete se da riječi mogu biti moćan afrodizijak.

Ako znate vješto baratati riječima, vaša partnerica može se smatrati rijetkom sretnicom. Dobar odabir riječi u pravo vrijeme može je napaliti i više nego ste očekivali. Stoga je u muškom interesu naučiti što i kad reći svojoj partnerici. Evo nekoliko savjeta što trebate reći dragoj kada je oslobodite odjeće i prepustite se strasti:

'Želim da ti bude lijepo'
Jednostavno, a efektno. Ovo je odličan način da je opustite i da je, posebno ako ste prvi put zajedno, uvjerite da vam je njezino zadovoljstvo najvažnije.

'Volim kad si glasna'
Ako ste dugo s partnericom i dobro se poznajete, ovom rečenicom nećete pogriješiti. Naravno, u slučaju da ne glumi orgazme i da vi to znate. Na ovaj način ćete je ujedno i ohrabriti da bude glasnija dok vodite ljubav. Mnoge žene se srame glasno uzdisati, iako većina muškaraca voli čuti kako njihove partnerice zadovoljno stenju. Ohrabrite je da vam uzdasima pokaže koliko uživa.

'Imaš tako seksi…''
Izaberite najdraži dio tijela, ali pripazite da to bude onaj na koji je i sama ponosna. Žene su osjetljive na svoju liniju, stoga pripazite kada im dajete komplimente.

'O čemu sada razmišljaš'
Ovim pitanjem ohrabrit ćete je da vam kaže svoje seksualne želje i maštarije kakve se možda inače ne bi usudila spomenuti. No, možda ćete je morati dodatno ohrabriti, recite joj stoga neku svoju želju, pa će se i ona lakše otkriti vama.

'Obožavam tvoj okus i miris, mogao bih dolje ostati satima'
Ovom izjavom uvjerit ćete je da joj volite pružati oralni seks i potpuno će se opustiti. Možete joj to reći tijekom seksa, ali i poslije, no vjerojatno je bolji efekt dati joj kompliment za vrijeme seksa jer će je to dodatno napaliti.

'Ovo je jako dobro. Volim kada to radiš…'
Ovdje opet ubacite neki pokret ili način na koji vas zadovoljava. Pohvalit ćete je i pojačati joj samopouzdanje. I žene, kao i muškarci, vole znati da su dobre u krevetu.

'Koža ti je tako meka i glatka'
Žene provode dosta vremena njegujući svoju kožu, mažući se kremama i losionima za tijelo. Vrijeme je da počnete cijeniti taj ritual koji ih čini tako mirisnima i glatkima. Pravim komplimentom učinit ćete čuda. Ovo je jedna zavodnička rečenica, stoga ju je najbolje reći prije seksa.

'Želim poljubiti svaki centimetar tvoga tijela'
Žene vole predigru, ugađanje, maženje. Recite joj ovo iako možda ne namjeravate doslovno poljubiti svaki centimetar njezinog tijela. Time ste joj zapravo rekli koliko je obožavate, a to je jako lijepo čuti.

Pitomi dirty talk
je kada svojoj partnerici govorite što volite na njezinom tijelu ili što zamišljate da biste joj radili, no bez upotrebljavanja pogrdnih izraza.World Wide (Wo)men
http://worldwidewomen.blogger.ba
09/04/2008 10:48