beats by dre cheap

Torbe i sunčane naočale za ljeto 2008.

Torbe za sezonu proljeće/ljeto 2008. i dalje se smanjuju. Za večernje izlaske su jako male, a za dan veličinu torbe izaberite prema svojim potrebama i željama.

Što se tiče boja, skoro da nema pravila. In su crna, bijela, jarke boje, ali i šarene torbe. Pa čak i one sa životinjskim uzorcima. Ako su uz to s velikom kopčom bit ćete potpuno u trendu.
Ukoliko ste više za elegantan stil izaberite bijelu ili crnu, one se dobro slažu uz većinu odjeće. Međutim, osim što možete u njima izgledati klasično, ako ih kombinirate s cvjetnom haljinom dobit ćete potpuno novi look.

Ako bi radije neku drugu boju prijedlog su pink, narančasta, žuta i crvena. Za razliku od prošlih sezona kada je smeđa  boja bila uglavnom rezervirana za zimsku sezone, ovog proljeća je također in.

[img]http://img33.picoodle.com/img/img33/4/3/19/f_mx350200802m_98fe873.jpg[/img]


Sunčane naočale za proljeće i ljeto 2008. nisu se značajno promijenili u odnosu na prethodne sezone. To znači da će većina moći iskoristiti stare sunčane naočale. No, za one koji žele ili kojima trebaju nove sunčane naočale predlažemo da izaberu naočale u nekom od slijedećih trendova koji se najviše naglašavaju za proljeće i ljeto 2008:

-        Moderne ženske sunčane naočale i dalje su velike. Što veće to bolje. To nije ništa novo jer već nekoliko sezona svi na ulicama izgledaju poput svjetskih zvijezda s velikim tamnim naočalama.

-        Što se tiče boja u trendu su tamne sunčane naočale.  I one bijelih okvira. Nije bitno da li su okrugle ili kockaste, ali bijeli okvir je in.

-        Također i drago kamenje ili pak njegova imitacija na naočalama. Po rubu naočala ili sa strane, ali neka se vide.

-        Jedan od trendova sunčanih naočala ove sezone su i naočale po uzoru na pilote. Pilotske ili popularne policijske naočale ponovno su veliki hit.

[img]http://img36.picoodle.com/img/img36/4/3/19/f_mx350200802m_04f9085.jpg[/img]

World Wide (Wo)men
http://worldwidewomen.blogger.ba
19/03/2008 12:32