<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
11.04.2008.

Želi li te nazad?

Šta bi bilo kad bi bilo pitanje je koje će nas uvijek proganjati. Bez obzira na koji način je završila ljubav među vama, barem ponekad zapitat ćete se je li stara ljubav vrijedna još jednog pokušaja.

Nosi li vas on još uvijek u svom srcu?
Evo nekoliko načina na koji to možete saznati.

Dekodirajte njegove poruke
Prekinuli ste i zakleli da više nikada nećete progovoriti ni riječ. Sretnete li se na ulici pobjeći ćete glavom bez obzira. No, jednog dana na e-mail ili mobitel stiže vam njegova poruka. Zapitate se pokušava li on maslinovom grančicom ponovo pronaći put do vašeg srca. Razmislite li malo i dublje analizirate njegovu poruku jasno ćete moći isčitati njegove namjere.
Naprimjer, ako se uz općenita pitanja nađe načina pohvaliti (dobio je promaknuće, putovao itd.), možda vam želi pokazati kako on zapravo i nije bio tako loš. Na ovaj način može provjeriti hoćete li zagristi njegov mamac.

Pročitajte njegove emocije
Susreli ste se u baru, diskoteci ili na prijateljevom rođendanu. Najvjerojatnije će pokušat držat stvari pod kontrolom glumeći da je potpuno 'skuliran'. No, što manje priča vjerojatnije je da iznutra više pati za vama. Ako s vama može pričati prijateljski, bez većih izljeva emocija (bilo ljutnje ili hladne šutnje) znači da vas je prebolio i nastavio sa svojim životom.

Prevodite ono što govori

Muškarci tokom cijelog svog života uvježbavaju 'umjetnost zavođenja'. Oni znaju (ili barem bi većina njih trebala znati) da žene ne reagiraju na izlizane klišeje i pretenciozno ponašanje.
Muškarci znaju da je najuspješnija taktika za pridobivanje ženske poznornosti u postavljanju puno pitanja. Pripazite na njegovo ponašanje - što više pitanja postavlja i što se razgovor razdužuje veće su šanse da vas želi ponovo privući k sebi.

Pretpostavite da mu je još uvijek stalo
Možda mislite da muškarci lako preboljuju veze, no to je daleko od istine. Muškarci dugo vremena još uvijek osjećaju ljubav prema svojim bivšima, vjerojatno zato što ne razgovaraju o svojim emocijama poput žena, već ih drže zatomljene u sebe.
Najčešća ljubavna pitanja koja se mogu naći u muškim časopisima su upravo vezana za obnavljanje stare ljubavi. Unatoč uvriježenom mišljenju, žene se zaista bolje nose s prekidima.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584