<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
09.04.2008.

Budi u trendu - udaj se za milionera

Sjećate li se kada su vam još kao djetetu mama ili baka tepale kako morate naći bogatog muža? Vjerojatno tada niste shvatale smisao tih riječi i samo ste se nevino smješkale...

E pa nevinašce je odraslo i shvatilo da neće vječno biti lijepa, mlada i bezbrižna djevojčica. I tako nekako na kraju ispadne da je mama uvijek bila u pravu.


Škole za zavođenje?

Samo je pitanje vremena kada će se i kod nas pokrenuti kursevi tipa 'Kako se udati za milionera'. Možda će se u budućnosti polagati prijemni ispiti na Univerzitetu za zavođenje milionera.

Mlade Ruskinje više ne brine edukacija. Za školarinu od oko 500 $ u posebnoj školi će vas naučiti kako osvojiti oligarha ili milionera i udati se za njega. Lov na bogate muškarce potiču i časopisi poput ruskog izdanja 'Voguea', u kojem se opširno opisuju prednosti raskošnog života.

U ovakvoj netipičnoj ruskoj školi naučit ćete kako se što bolje pripremiti za večernji izlazak, kako se obući i kako namjestiti što bolju zamku vašoj 'meti'.


Male tajne velikih majstorica

Ako vam je Rusija ipak predaleko da biste se u njoj školovale, u knjižarama možete pronaći knjigu - priručnik simboličnog naziva 'Kako se udati za milionera' autorica Ksenije Sobčak i Oksane Robsk. One pišu o svojim iskustvima s bogatim muževima, te otkrivaju i nekoliko trikova kako natjerati oligarha da vam kupi skupe darove.

Jedan od trikova je odglumiti da ste izgubili prtljagu upravo na putu za romantičan vikend. To treba unaprijed dogovoriti s osobljem zrakoplovne kompanije, a ako je potrebno, i podmititi osoblje kako bi sudjelovalo u toj prevari. Svaki oligarh koji imalo drži do sebe u toj će se situaciji ponuditi da vam kupi novu garderobu. Unatoč ovakvim malim smicalicama, autorice upozoravaju: 'Sanjate li o velikoj ljubavi, oligarh je zadnja osoba za to'.


Nije u novcima sve?

Ako ste romantična dušica koja sanja o pravoj ljubavi, milionere odmah prekrižite. Oni nemaju puno vremena za romantiku i ljubav; njima je posao uvijek na prvom mjestu.

Mislite li da su se sponzoruše pojavile tek zadnjih nekoliko godina, varate se! Sjetite se samo komedije 'How to marry a Millionaire' iz zlatnog doba Hollywooda. Besmrtne glumačke dive Lauren Bacall, Marilyn Monroe i Betty Grable utjelovile su sponzoruše iz 50-ih koje su se odlučile pod svaku cijenu udati za milionera.

Svi se rado sjetimo klasika šezdesetih 'Doručak kod Tiffany' s prelijepom Audrey Hepburn u potrazi za bogatim mužem koja nakon još jedne burne noći, ranim jutrom razgledava izloge omiljenog joj dućana nakita Tiffany. Ipak se na kraju zaljubljuje u siromašnog pisca koji živi na katu iznad.

Ako i ne uspijete pronaći svoga milionera, ne tugujte. S obzirom na sve veći broj škola za zavođenje uvijek postoji mogućnost da to uspije vaša kći ili unuka! Ako joj to bude cilj...

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584