<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
09.04.2008.

Zašto muškarci vole žene "kučke"

Zašto muškarci više vole žene 'kučke' od dobrih curica kojima se može upravljati? Pri tome se pod ženom 'kučkom' smatra sigurna, samosvjesna žena puna samopouzdanja.

Najgora stvar koju žena može učiniti je viđati se svaku večer s dečkom. Tako jednostavno postanete sigurna rezerva a ne predmet želje. Ukoliko on dobije što želi u bilo koje vrijeme neće više ni prstom maknuti da se potrudi oko vas. Kako su muškarci po prirodi natjecateljskog duha, žene koje su lako osvojive neće zaintrigirati njegovu natjecateljsku stranu. Čim prestanete izražavati svoje mišljenje i slagati se sa svime što on kaže, njemu će jednostavno postati dosadno. A i kome ne bi? Nemojte ga nikada ni proganjati. Ukoliko želi imati večer za sebe, nemojte mutavo hodati gradom i obilaziti mjesta kako bi ga pronašle i iznenadile jer će efekt biti upravo suprotan. Neka on traži vas. Također neka uvijek ima u glavi da ga nitko ne tjera da ostane s vama. Ukoliko je svjestan da vam je on jedina opsesija i da ne možete bez njega preživjeti pobjeći će glavom bez obzira.

Samopouzdanje je zapravo samo način ponašanja u kojem se ne trudite glasno interpretirati i konstantno analizirati sve što uočavate u vašoj vezi. Nemojte nikada prigovarati poput: 'Ne zoveš me dovoljno ili nikada mi ne govoriš da me voliš'. Ako je tako što radite s njim? Budite jednostavno samozatajne, jer ukoliko uvijek može predvidjeti što ćete napraviti, pobjeći će prvoj koju ne može u potpunosti kontrolirati. Također imajte čvrste stavove i on će vas poštovati. Nemojte mu se nikada u potpunosti predavati, a najgora stvar koju možete učiniti je početi spominjati i forsirati brak. To nemojte učiniti ni u šali.

Čini vam se kako su muškarci komplicirani? Baš i nije tako. I same znate da vam se uvijek više sviđaju 'zločesti' dečki, od onih koji trčkaraju za vama s buketićima cvijeća i zovu vas dvjesto puta na dan. Puno je zanimljivije kad nikada nisi u potpunosti sigurna da li je uvijek i samo tvoj. Vrijedi i obrnuto.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584