<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
09.04.2008.

Seksualni grijesi žene

Nakon velikog istraživanja provedenog ispitivanjem muškaraca različitih porijekla, profesija i prošlosti veza, otkrivene su neke uobičajene greške koje žene znaju napraviti u krevetu. Nema veze ako se možete saviti u 56 položaja Kama Sutre i dalje nećete biti kraljica u krevetu ako počinite neki od ovih grijeha:

Ne znamo dovoljno o njegovom tijelu i njegovim dijelovima:
Ne trebate biti savršeni profić ali ipak neke osnove treba znati. Istina je da nešto što totalno pali jednog, drugog će ostaviti totalno hladnim, ali ipak kod svih postoje iste erogene zone. To je slično tipkanju na kompjuteru. Svi možemo sjesti ispred tastature i nešto natipkati koristeći samo dva prsta. Ali nikada nećete biti dobri kao neko ko tipka sa svih deset. Stoga čitajte i učite, a kad ste na terenu polagano upoznajte partnera i šta mu više odgovara a šta ne. Sigurno ćete biti bolja u krevetu od neke koja se srami izustiti riječ seks a kamoli nešto pročitati na tu temu.

Očekujemo da nam muškarac čita misli:
Nemojte očekivati u krevetu da će muškarac znati ono što želite u vašoj glavi. Isto je i sa svakodnevnom komunikacijom. Iako vas voli i poznaje, ne znači da ima kristalnu kuglu pred sobom i da je u mogućnosti pročitati svaku vašu skrivenu želju. Stoga recite šta vam odgovara ili zašutite, legnite na leđa i razmišljajte o poslu. Bit će više koristi.

Volimo seks na početku. Kada veza postaje ozbiljna gubimo interes:
Ovakve se situacije događaju kada seks s voljenom osobom postane predvidljiv, odnosno dosadan. U tim slučajevima žena teže doživljava orgazam i gubi interes za seks. Međutim, rutina ne odgovara niti muškarcima, tako da je i na jednima i na drugima da se potrude začiniti svoj seksualni život.

Njemu dajemo glavnu ulogu:
Neke žene misle da je iniciranje i sam čin seksa posao muškarca. Totalno pogrešno, i ako nikada ne preuzmete inicijativu onda vi ne živite na ovom svijetu. Pa, 2008 je!

Previše smo paranoidne o svome tijelu i ne uživamo u seksu:
'Ona ne želi biti gore jer joj grudi izgledaju smješno u tom položaju'.
Halo???!!
Naša i njegova ideja savršenog tijela nije ista. Opustite se odmah ili se prestanite seksati. Ako je s vama u krevetu, privlačite ga, i to je sasvim dovoljno da uživate u seksu a ne razmišljate o svom ne baš ravnom trbuščiću.

 

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584