<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
08.04.2008.

Ko s kim i kako?

KOMBINACIJE 1

1 i 1
Opa! Ove dvije ličnosti nemaju običaj da čine ustupke. Svaka teži svojoj nezavisnosti, samostalnosti, i boriće se da je osvoji. Sva ta silna energija će poslužiti samo da se ustoliči autoritet jednoga ili drugoga. Ko će prvi popustiti?

1 i 2
Jedinica ima potrebu za osjećajnošću, diplomatijom i nježnošću dvojke. Dvojki je potrebna odlučnost, dinamičnost i zaštita jedinice. Ako jedinica ne smrvi dvojku, ako joj prizna kvalitete, oni će postići ljubavni sklad. U suprotnom, dvojka će snositi posljedice.

1 i 3
U ovoj kombinaciji jedinica trasira put i udahnjuje svoju volju trojci. Zauzvrat, trojka daje svoju otvorenost duha, kreativnost, veze ... Ovo je dinamičan i preduzimljiv par. Ako prijateljstvo ne nadvlada ljubav, osmehivaće im se sreća.

1 i 4
Ova dva broja ne žive istim ritmom. Jedinica je aktivna, borbena, zagrijana za planove. Četvorka ne voli kada se nešto brzo događa i to je destabilizuje. Ova kombinacija je tada bolja za profesionalnu saradnju nego za ljubavne planove.

1 i 5
U njihovim grudima kada se sretnu odjekne prava eksplozija! Ljubav na prvi pogled - žestoka strast, luda ljubav. .. sve je moguće. Međutim, strast je ograničenog trajanja. Impulsivnost jedinice i potreba za nezavisnošću petice mogu da ovu vezu učine nepostojanom nakon nekog vremena.

1 i 6
Svojevoljni karakter jedinice čini da se ona oduševi što će deliti život šestice, koja obožava da pruža drugome zadovoljstvo i dobro razume želje svog partnera. Sve će biti kao u bajci ako jedinica ne pretjera u korišćenju šestice.

1 i 7
Jedinica je predodređena za spoljni, a sedmica za unutrašnji život. Ovo je kombinacija komplementarnih tipova. Oni ne traže bezuslovno duboka osjećanja, već život udvoje i ravnomjernu podjelu odgovornosti. Možda tu ima više prijateljstva nego ljubavi, ali će veza biti trajna.

1 i 8
Ove dvije duše su prekaljene. Teškoća je u tome što je teško odrediti ko tu dominira, i ko određuje pravac. Ukoliko partnerima nije stalo do spoljnih manifestacija nježnosti i ljubavi, sve će biti dobro. Ova kombinacija je, dakle, pogodnija za materijalnu i profesionalnu stranu nego za sentimentalnu.

1 i 9
Jedinici, realističnoj, samovoljnoj i povjerljivoj, biće potrebni idealizam i originalne ideje devetke. U ovoj vrlo komplementarnoj kombinaciji materijalno i duhovno, ljubav i prijateljstvo moći će da postoje zajedno.KOMBINACIJE 2

2 i 2
Dvojke su rođene da dijele ljubav i, na tom polju, savršeno se slažu. Biće im, međutim, teško da budu spokojne, da, pruže zaštitu, smanje i napetost i zebnje jedna drugoj. Jedinstvo je moguće (naročito na profesionalnom planu i u prijateljstvu), ali u ljubavi nedostaje dopunjavanje dobra ravnoteža između intimne sreće i otvorenosti prema spoljnjem svijetu.

2 i 3
U ovoj kombinaciji dvojka će pružiti trojki ljubav i mir, što je ovoj potrebno, a trojka će pokloniti dvojci svoj radoznali duh i polet.

2 i 4
Dvojka, kojoj je toliko potrebna ljubav, biće spokojna zahvaljujući dubokim, trajnim i pouzdanim osjećanjima četvorke. One se razumiju, cijene, žele. Samo, ko će učiniti prvi korak?

2 i 5
Nema nimalo sumnje da se ova dva broja privlače. Dvojka, međutim, neće nikada biti zaista mirna. U stvari, ona je više zavisna, a petica... nezavisna! Za one koji vole burne i zapetljane veze, ovo je dobra kombinacija.

2 i 6
Evo dva broja koja govore o ljubavi i harmoniji. Ona više ne mogu bez zajedničkog života, braka ... Ovo je postojana kombinacija, sačinjena od blagosti i nježnosti. Jedini uslov: ponekad otvoriti neki prozor prema spoljašnjem svijetu.

2 i 7
Najprije treba da znate da sedmica ne iskazuje lako svoja osjećanja, a dvojka to toliko želi... Što se tiče prijateljstva, ova dva broja se razumiju, ali im prijeti opasnost da zbog toga potisnu duboka osjećanja.

2 i 8
Osmica voli da sve uzima u svoje ruke, a dvojka da bude u nečijim rukama. Odlično! U ovoj kombinaciji nema kontraindikcija. U svim oblastima života osmica će djelovati, štititi, vladati, a dvojka će se baviti ostalim - ljubavlju.

2 i 9
Ovo je spoj dva emotivna tipa, dvije vrlo različite imaginacije. Dok je dvojka okrenuta prema unutrašnjem životu para, devetka je okrenuta spoljašnjem svijetu. Obije su krhke, nespokojne. Moguće je prijateljstvo između njih, ali je strastvena veza reda.KOMBINACIJE 3

3 i 3
Sličnosti se privlače. Ova dva broja se neće dosađivati u zajedničkom životu jer komuniciraju vrlo dobro i dijele svoj polet. To su dva drugara, prijatelja, ali na ljubavnom polju nedostaju neki činioci: dopunjavanje, postojanost koja bi štitila ovu vezu od vremena koje teče.

3 i 4
Ova dva broja nijesu slična. Utoliko bolje! Koliko je trojka spontana i poletna, toliko je četvorka stabilna i obazriva. Sve je, dakle, moguće. Ako četvorka ne obuzda malo poletnost trojke i ako trojka ne unese previše izvještačenog u svoja osjećanja, sve će biti dobro. Prava mjera je vrlo osjetljiva. No, zar ljubav nije baš takva?

3 i 5
Ova kombinacija ne rađa mrzovolju. I jedno i drugo žele da se zabavljaju, da pujutu, da iskuse nešto novo. Ovim neparnim brojevima je potrebno razvijanje para, stalno poboljšavanje veze. Oni dijele intelektualna, ljubavna i materijalna interesovanja.

3 i 6
Ova kombinacija znači da ste izvukli premiju! Plemenitost, sklad, ljubavno spokojstvo - sve je tu. Trojka i šestica imaju sve što je potrebno za potpunu ljubav. Bravo!

3 i 7
Ova veza na intelektualnom planu dobro funkcioniše. Na ljubavnom polju je, zato, mnogo teža situacija. Trojka teži da se iskaže, da se zabavlja, da otkriva, a sedmica je promišljena, povučena, tajnovita. Ako je životna radost trojke zarazna, sedmica će izići iz svoje ljušture. Inače, njihovi putevi će se razići.

3 i 8
Osmici je potrebna visina da bi upravljala situacijom, ali trojka ne podnosi prisilu. Na profesionalnom planu imaju šansu da uspiju zajedno, ali im u ljubavi nedostaje blagosti, nježnosti i prepuštanja.

3 i 9
Slaganje na intimnom planu, zajednički poduhvati, mogućnost zajedničkog otkrivanja bijelog svijeta: ova veza je sačinjena od davanja i pružanja, sjedinjenog srca i duše.KOMBINACIJE 4

4 i 4
Brojka četiri je postojanost. Dvije četvorke već čine nepokorenost. Teško da će ovaj par napredovati, da će se bogatiti novim željama i planovima ... Postoja nost se može pretvoriti u tvrdoglavost, vijernost i posesivnost.

4 i 5
Koliko su samo ova dva broja različita! Četvorka baš ne voli promjene, a petica ih obožava. Četvorka se upušta u nešto tek poslije zrelog razmišljanja, a petica prosto srlja! Ovom paru prijeti obostrano nerazumijevanje.

4 i 6
Veza ova dva broja ima sve preduslove za uspijeh. U stvari, oba govore o materijalnoj stabilnosti, osjećajnom spokojstvu i ljubavnom skladu. Dugo će biti srećni i imaće puno djece.

4 i 7
Četvorka nije otvorena, sedmica još manje. To ih čini sličnim. Ne očekujte u ovom paru ljubavnu eksploziju i vatrenu strast, već pre iskrenost, razumijevanje, izvjesno osjećajno spokojstvo.

4 i 8
Četvoka i osmica govore istim jezikom. Potrebna im je sigurnost na ljubavnom planu, ali i materijalni uspjeh. No, ko će biti vođa, a ko će sa punim povjerenjem prepustiti drugome da ga vodi? Zajednički život (profesionalni ili bračni) će se ostvariti kada odrede zajednički cilj.

4 i 9
Ova dva broja se često, privlače. Međutim, kada četvorka, radna i difciplinovana, sretne devetku, idealistu, sanjara i samo sebi svojstvenog tipa, sve je moguće. Dopunjuju se ili će se samo sresti u prolazu.KOMBINACIJE 5

5 i 5
Ova dva broja se odmah prepoznaju i procijene. Imaće priliku da podijele čulnu želju, sklonost ka putovanjima, promjenama i slobodi. Riječ "sloboda" je prava formula za ovu vezu. Da li, međutim, mogu ostati vjerni jedno drugom?

5 i 6
Šestica voli harmoniju, nježnost, trajnost i mirnoću. Petica voli svoju zavisnost. Ako šestica ne pati zbog ne postojanosti petice, a šestica zbog težnji petica da je "prišrafi", onda je to moguće. Nije lako, ali je moguće.

5 i 7
Petica je dinamična i otvorena, a sedmica više usamljenički i povučen tip. Pošto su, međutim, obije nezavisne i originalne, to ih privlači. Pogodna veza za duhovno, intelektualno i profesionalno slaganje. Putovanja, otkrivanja, pustolovine ...

5 i 8
Petica je opčinjena autoritetom i željom osmice za uspjehom. S druge strane, osmicu čudi živahnost i pustolovni duh petice. Privlačnost je obostrana i slažu se. Ipak, treba se plašiti trvenja. Ni jedno ni drugo ne trpe bilo kakvu zavisnost i ograničavanje.

5 i 9
Ova kombinacija je predodređena za snove, boemski život, putovanja, poduhvate... Ono što se činilo nemogućnim i nevjerovatnim to više nije. Naravno, ovaj par će doživljavati uspone i padove, preokrete i zastoje. Ko bi se, uz sve ovo, brinuo i o materijalnoj situaciji?KOMBINACIJE 6

6 i 6
Ljubav, porodica i dom - to je njihovo obilježje. Oduševljavaju se stvaralaštvom i umjetničkim poduhvatima. Da li je to, onda, savršenstvo? U potpunosti nije, jer će ponekad nastati problemi zbog neodlučnosti, emotivnosti ili nedostatka strogosti. Ljubav između šestica, u zatvorenom krugu, može usrećiti, ali i ugušiti.

6 i 7
Sjedinjavanje srca (šestice) i duha (sedmice) i dobro i zip. One će se razumjeti i činiće ustupke, samo će se osjećati obmanutim zato što ne mogu u potpunosti komunicirati. U stvari, šestici je često potreban neko drugi, a sedmici je ponekad potrebno da bude sama.

6 i 8
Graditi materijalno prije svega - to je deviza osmice. Osjećanja prije svega - deviza je šestice. Dakle, baciće se na posao. Ako osmica malo zaboravi svoju potrebu za dominacijom i ako šestica ostane opčinjena moralnom snagom osmice, ova graditeljska igra će biti ljubav. U suprotnom, materijalno će nadvladati sentimentalno.

6 i 9
Šestica mašta o idealnoj ljubavi. Devetka idealizuje ljubav. Ovo je bogata i složena kombinacija jer su i jednoj i drugoj potrebni dokazi. Ako su sposobni da ih dovoljno pruže, ako postoji obostrano povjerenje, doživjeće fizičku i duhovnu ljubav.KOMBINACIJE 7

7 i 7
Ovo je veza između dvije zatvorene i usamljeničke ličnosti. Na polju prijateljstva, duhovnosti i profesije cijene se i poštuju.

7 i 8
Kod sedmice se sve svodi na duhovni svijet, a kod osmice na materijalni. Na poslovnom planu ovo jedinstvo je dobro, dopunjuju se. Na sentimentalnom, budući da osmica voli da dominira nad partnerom, a da sedmica teško podnosi zavisnost, nije baš ružičasto.

7 i 9
Šta povezuje ova dva broja? Svijet ideja, duhovni život, potraga za jedinstvenim načinom života. Dijeliće intelektualne strasti, ali oprez: na polju ljubavi devetka je pravi idealista.KOMBINACIJE 8

8 i 8
Autoritet, moć, ambicija - osmice govore o istom. Vole da osvajaju, hoće da uspiju, ukratko: energije i hrabrosti im ne nedostaje. Ipak, postoji opasnost da se više okrenu poslovima nego ljubavi. Veza je moguća pod uslovom da se manu takmičenja među sobom.

8 i 9
U ovoj vezi osmica daje devetki svoju energiju i ambiciju, a zauzvrat, devetka nudi nove ideje i imaginaciju. Na profesionalnom planu ova veza je plodna, ali na emocionalnom im suviše smetaju različiti ciljevi. Da li se mogu svesti konkretno (osmica) i apstraktno (devetka)?KOMBINACIJE 9

9 i 9
Devetke su na istim talasnim dužinama i sa malo riječi se slažu i na duhovnom, i na intelektualnom, i na običnom prijateljskom planu. Nježnost, čulnost i prepuštanje u ljubavi njih ne približava. Možda su već dalje od ljubavi?

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584