<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
07.04.2008.

Za žene: Vodi igru na njegov način

Svaki put kad ulazi u kafić ili restoran, muškarac hoda i ponaša se kao da je njegov. Iako je tamo možda prvi put. Zagospodarite prostorom i muškarci će se okretati za vama. Ne misleći "šta ona ovdje radi", nego "gdje je bila dosad". Zabava na spoju naoko je rezervirana za muškarce, no samo zato što su opušteniji. Prebacite lopticu na njegov teren i uskoro ćete ga "vrtjeti oko malog prsta". I sjajno se provesti bez obzira na to shvatite li je li momak promašaj ili se ponadate da je spoj tek uvod u vezu. Bez planova ili nada izađite i "upecajte" ga. Prođe li večer dobro, uzmite si ga "za stalno". Učini li vam se ugodnim društvom, a ne privlačnim, sprijateljite se. Bez panike, nervoze ili brige. Vi vodite igru.

>> Neopterećeni planovima i mislima “šta bi bilo kad...” provest ćete se na spoju bez obzira na to kakav je vaš “ulov”

>> Pomno pričajte o sebi. Otkrijete li previše, djelovat ćete nervozno, a ako kažete premalo, nezainteresirano.

 'LOVAC' NE ISPUŠTA PLIJEN IZ VIDA
Zapne li vam za oko privlačan tip, ne skrećite pogled ako ga uzvrati. I vaš je. Ego će mu narasti do neba pa neće ni shvatiti da je lovina. Započnite razgovor, no ne pričajte o sebi. Postavljajte mu pitanja i odglumite da vas zanima sve o njemu, od posla do filozofskih pogleda na svijet. To će ga definitivno dokrajčiti.

DRŽITE STVARI POD KONTROLOM
Recite mu što radite, ali ne i gdje. Uzmite njegov broj, ali nemojte mu dati svoj. Držite stvari pod kontrolom. Vi ćete odlučivati hoćete li ga nazvati. Ne pričajte previše o prošlosti, osjećajima, razmišljanjima. Ne osjećajte pritisak prekinuti šutnju ako nastupi, pustite da on bude nervozan. Sačuvate li tajanstvenost, bit ćete zanimljiviji.

PREUZMITE INICIJATIVU
I nakon sati razgovora, njegove usne i dalje "blebeću" mjesto da vas poljube. Nagnite se prema njemu i udijelite kompliment njegovim usnama. Ili upitajte: "Kaniš li me konačno poljubiti?". Ne posluša li vas odmah, onda će nakon dvije, tri sekunde kad se oporavi od šoka.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584