<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
06.04.2008.

Koliko znamo o seksu?!

Poznajete tijelo svog partnera i znate kako ga najbolje zadovoljiti, no znate li šta vama najviše godi i koje su vaše najosjetljivije tačke.

Ako ste odrasli u porodici u kojoj se o seksu nije pričalo, vrlo vjerojatno je da se ne možete do kraja opustiti i uživati. Te negativne poruke iz djetinjstva mogu vam podsvjesno smetati. Dakle, prvo što trebate napraviti jest odbaciti loše misli, a zatim se zapitati u čemu najviše uživate. Krenimo redom:


Puštam li ikada partnera da obavi sam cijeli posao?
Odgovor bi trebao biti pozitivan. Nažalost, mnogo žena misli kako je njihova glavna zadaća prvo zadovoljiti partnera. Stoga mnoge žene žele prvo udovoljiti svom partneru, zaboravljajući pritom na vlastiti užitak. Prepustite se njegovim rukama i zaboravite na ono što vi trebate činiti, možda ćete baš tada doživjeti nezaboravan seks.

Jesam li zadovoljna svojim tijelom?
Odnos prema vlastitom tijelu itekako utječe na vašu seksualnost i odnos prema seksu. Dokle god žene imaju pozitivan stav o svom izgledu, vrlo vjerojatno će uživati u seksu. Ukoliko ne volite svoje obline i previše kritički gledate na svoje sitne nedostatke, vjerojatno se nećete moći opustiti. Zapitajte se u čemu stvarno leži vaš problem. Poradite na samopouzdanju i probajte se opustiti.

Poznajem li svoje tijelo bar približno kao njegovo?
Mnoge žene će se požaliti da njihovi partneri ne znaju gdje je klitoris, no pitanje je znaju li one same dati nešto više od osnovnih uputa. Istražite svoje tijelo i saznajte što vam pruža najveći užitak i ne ustručavajte se mu to reći.

Seksam li se iz pravih razloga?
Osjećate li se ikada nakon seksa usamljeno ili isprazno, vjerojatno je seks bio samo pokušaj da riješite neke dublje probleme. Možda je čak stvar u partneru i činjenici da ste s njim samo radi tjelesnog zadovoljstva koje očito samo po sebi nije dovoljno. Razmislite o seksu koji ste imali prošli put. Je li to bio samo seks iz obveze ili iz strasti, ili ste možda partneru htjeli nešto dokazati?
Razmislite kako ste se osjećali i usporedite to s nekim drugim seksualnim iskustvom. Potrudite se da razlozi za intimnost budu pravi, pa će i seks biti bolji.

Otkrijte ekspresnu rutu do orgazma
Upitajte se kakav vam dodir najviše godi i gdje volite da vas partner miluje. Do brzog orgazma vas može dovesti i fantazija koju ne morate otkriti partneru. Uz vješte dodire i malo mašte možete si osigurati nezaboravno iskustvo.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584