<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
06.04.2008.

Kako znati da li ONA glumi orgazam

Ovo je tema koja će uvijek zakupljati muškarce. Gotovo ne postoji žena koja nije barem jednom odglumila orgazam. Tako da budite poprilično uvjereni da vam je cura kad tad odglumila orgazam dižući vam ego gromoglasnim urlikanjem, dok zapravo u tim trenucima nije možda osjećala ni gušt koji doživi nakon kockice čokolade.

Osim što ne želi povrijediti vaš ego ističući kako vaša tehnika ovaj puta i nije baš bila brilijantna, postoji još neoliko razloga zašto joj je jednostavnije odglumiti orgazam. Jedan od takvih razloga je možda koja čašica previše te večeri. Iako mnoge žene tvrde da im je seks bolji uz koju čašicu, na neke alkohol djeluje upravo suprotno jer smanjuje seksualno uzbuđenje i vaginalnu lubrikaciju. Također nekim je ženama potrebno duže vremena da dožive orgazam ako ga uopće mogu doživjeti a neke vas jednostavno ne žele razočarati ako nisu uspjele svršiti. Ponekad su žene jednostavno umorne i ukoliko je ometena, umorna ili zabrinuta vrlo će teško doživjeti istinski vrhunac.

Postoji nekoliko načina da otkrijete da li glumi


1. Žena ne može odglumiti vlažnost. Ukoliko nije vlažna jednostavno joj nije do seksa a ako je istovremeno ushićena i izgleda kao da neizmjerno uživa jednostavno želi pobjeći iz kreveta što prije.
2. Slijedeći znak je iznenadan orgazam s pretjeranim urlikanjem i dramatičnim uzdasima.
3. Ukoliko poslije toga pokaže totalnu nezainteresiranost za vas i želju da bude negdje drugdje orgazam je bio čisti lažnjak. Stvarno zadovoljena žena će još uvijek plaziti po vama i lijepo usnuti.
4. Isto tako ako primjetite da joj za vrijeme seksa oči lutaju okolo te se koncentrira na nešto drugo a nakon toga izgleda kao da umire od doživljenog orgazma nemojte biti oduševljeni.

Prilikom pravog orgazma njezina će tjelesna temperatura porasti, vagina će biti natečena, mokra i tamnija odnosno ljubičastija nego inače. Vagina će se kontrahirati i klitoris i grudi će biti veće. Bradavice će biti ukrućene. To su znakovi koje žena ne može kontrolirati i bit će vam ih poprilično jednostavno primjetiti te će znati da li je orgazam bio istinski ili čist fake.

 

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584