<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
05.04.2008.

Zašto muškarci daju petama vjetra?

Jeste li se ikada pitali zašto muškraci gube interes. U jednom trenutku sve je savršeno - a u drugom on je već pobjegao iz vašeg života.

Obrazac: proveli ste nevjerojatnu večer, otvorili svoje srce i pričali o cijelom nizu zajedničkih interesa, osjetili napetu privlačnost, a zatim vam se nikada više nije javio?

Ili vas je opsjedao mjesecima, govorio vam sve što ste željeli čuti, a zatim se odjednom ohladio.

Ovo tipično muško ponašanje rezultat je straha od obaveze. S godinama muškraci prerastu ovaj ''strah'', no neki ga se ipak nikad ne riješe.

No i za to postoji lijek! Što napraviti i kakav stav zauzeti da vam se to više ne bi dogodilo? Evo nekoliko trikova koji će vam pomoći.

1. Naučite namirisati strah
Muškarci su hrabri kada je u pitanju ubijanje kukaca i gledanje horor filmova. No već mali tračak intimnosti mogao bi ih potaknuti da daju petama vjetra. Ako nisu spremni na vezu, s vama će se poigrati i pobjeći ostavljajući vas s pitanjem ''koji je vrag s muškarcima''.
Ponekad vam nije jasno u čemu ste pogriješili???

2. Nemojte mu stalno biti na raspolaganju
Oni vole osvajati. Žele znati da vas mogu imati - a kad vas osvoje prestajete biti zanimljivi, te se prebacuju na sljedeću ženu kojoj će pokazati kako su pametni, privlačni i zabavni (sve u svemu - savršeni).
Najveći mit o vezama je kako se muškarci boje obaveze. No zapravo oni vole onaj prvotni osjećaj da ga žena koju pokušaju osvojiti smatra neodoljivim. Zato nemojte biti lako osvojivi plijen i držite ga uvijek u neizvjesnosti.

3. Ne pretjerujte
Ako u životu imate i drugih zanimacija osim viđanja s njim, neće se osjećati kao da ga gušite. Nemojte pasti u ''romantičnu zamku''. Usporite korak, čak i ako gorite od želje da svaku minutu svog vremena provedete u njegovom društvu.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584