<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
04.04.2008.

Da li je veličina važna?

Jednom i zauvijek da!
Veličina penisa je važna.
Ali ne morate odmah odjuriti plastičnom hirurgu.
Važna je, ali ne na način na koji mislite.

Istraživanjem koje je obuhvatilo 200 žena svih dobi iznad 18, svih etničkih skupina i seksualnih navika, utvrđeno je da je 82% žena zadovoljno prosječnom dužinom penisa od 15,2 cm. Takva dužina odgovara prosječnoj veličini penisa muškarca u erekciji. Naravno mali postotak žena (9%) je želio penis nešto veći od prosječne dužine. 2 % žena željelo je mamuta dugog 28 cm, dok je pak 7% žena željelo minića.

Većina se žena složila da muškarac može imati najveće samopouzdanje na svijetu te biti jako uspješan na osobnom, financijskom i drugom planu, ali ako smatra da je njegov penis ispodprosječan ili čak prosječan cijelo samopouzdanje pada u vodu. Određeni broj nesretnih muškaraca smatra da što je penis veći seks će biti bolji što u vrlo često slučajeva nije istina. Mnoge žene koje su bile s muškarcima abnormalno velikih penisa zapravo nisu uživale u mnogim pozama kao ni pri pružanju oralnog seksa. Posljednje što žena želi je da joj penis tokom seksa dodiruje grlić maternice ili radi 'strije' na ustima.

Vrlo važna stvar što se tiče penisa za žene je njegov izgled i tekstura.
56% žena voli da je penis približno iste boje kao i ostatak muškog tijela.
23% voli glatke penise, dok 21% žena nisu presretne venama na penisu.

Što se tiče rasa uvijek se postavlja pitanje da li crnci imaju veće a azijati manje penise?
Istina je!
Imaju, ali razlike su jako male.
Crnci imaju u prosjeku veći penis od bijelaca za oko 1,5 cm, dok azijati imaju isto toliko manji. Međutim vrlo je interesantno da žene pojedinih rasa imaju vagine savršeno 'dizajnirane' za gore navedene razlike u dužini. Tako azijatkinje imaju kraće a crnkinje duže vagine u odnosu na bjelkinje.

Što se tiče debljine žene su ipak zahtijevnije i između dužeg i debljeg obično će odabrati deblji. Najbolje je naravno imati proporcionalnog. Nije baš zgodno kad se seksate s hemijskom olovkom ili opuškom debele cigare koja je jednostanvo preširoka a tako kratka.

Kada se pak pita muškarce većina bi željela imati veći penis možda ponajviše zbog svog ega. Najbolje je jednostavno zavoljeti ga kakav god da je.
Žene će vas voljeti ukoliko je čist i zdrav.
Ako je ipak stvarno ispod prosjeka krenite s proučavanjem drugih tehnika kako zadovoljiti ženu.

 

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584