<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
04.04.2008.

Prepoznajte ženskara!

Ne postoji žena koja barem jednom nije naletila na ženskara. Sve smo imale priliku pobliže upoznati barem jednog, mora se priznati šarmantnog ali lažljivog primjerka muškog roda. Kako ga prepoznati i ne uplesti se u njegovu mrežu, pitate se.

Vuk u ovčjoj vuni
Vjerovale ili ne, ne piše mu na čelu da je ženskar. Zapravo, često izgleda kao običan momak iz susjedstva s lijepim osmijehom. Prije će biti obučen u neku ležerniju kombinaciju, praveći se da mu uopće nije bitno kako izgleda i kao da je samo nasumično taj dan izvukao odjeću iz ormara. Upravo u tome je trik, da padnete na njegov stil 'Ja ne patim od mode, ja sam jedinstven sam po sebi'. Često će izgledati kao da se nije ni počešljao.

Pozorno će vas slušati
'Profesionalan' ženskar zna da žene vole kada ih se sluša. Gledaće vas u oči, slušati i postavljati pitanja. Izvući će iz vas više nego što ste mu željeli reći.

Glumiće nedostupnost
Pred vama će glumiti slobodnu, buntovničku dušu koja luta svijetom i ne poštuje društvena pravila. Vjerojatno će naglasiti da ne pripada nikome i da najviše voli i cijeni slobodu. Zna taj da žene padaju na takve spike.

Komplimenti, komplimenti
Taj je ekspert u komplimentima, kao da uvijek zna reći pravu stvar u pravo vrijeme. Neće se služiti klišejima poput 'Tata ti je skinuo sve zvijezde s neba i stavio ih u oči', prelukav je taj za to. On će igrati igrice zavođenja s vama i komplimenti će ići na račun vaše seksipilnosti i zavodljivosti.

Prepoznajte ga i zabavite se. Pustite neka vas zavodi neko vrijeme, a kasnije je sve na vama. Mala avantura nikoga nije ubila, ali pazite da se ne zaljubite, jer ženskari znaju biti neodoljivi.

04.04.2008.

Da li je veličina važna?

Jednom i zauvijek da!
Veličina penisa je važna.
Ali ne morate odmah odjuriti plastičnom hirurgu.
Važna je, ali ne na način na koji mislite.

Istraživanjem koje je obuhvatilo 200 žena svih dobi iznad 18, svih etničkih skupina i seksualnih navika, utvrđeno je da je 82% žena zadovoljno prosječnom dužinom penisa od 15,2 cm. Takva dužina odgovara prosječnoj veličini penisa muškarca u erekciji. Naravno mali postotak žena (9%) je želio penis nešto veći od prosječne dužine. 2 % žena željelo je mamuta dugog 28 cm, dok je pak 7% žena željelo minića.

Većina se žena složila da muškarac može imati najveće samopouzdanje na svijetu te biti jako uspješan na osobnom, financijskom i drugom planu, ali ako smatra da je njegov penis ispodprosječan ili čak prosječan cijelo samopouzdanje pada u vodu. Određeni broj nesretnih muškaraca smatra da što je penis veći seks će biti bolji što u vrlo često slučajeva nije istina. Mnoge žene koje su bile s muškarcima abnormalno velikih penisa zapravo nisu uživale u mnogim pozama kao ni pri pružanju oralnog seksa. Posljednje što žena želi je da joj penis tokom seksa dodiruje grlić maternice ili radi 'strije' na ustima.

Vrlo važna stvar što se tiče penisa za žene je njegov izgled i tekstura.
56% žena voli da je penis približno iste boje kao i ostatak muškog tijela.
23% voli glatke penise, dok 21% žena nisu presretne venama na penisu.

Što se tiče rasa uvijek se postavlja pitanje da li crnci imaju veće a azijati manje penise?
Istina je!
Imaju, ali razlike su jako male.
Crnci imaju u prosjeku veći penis od bijelaca za oko 1,5 cm, dok azijati imaju isto toliko manji. Međutim vrlo je interesantno da žene pojedinih rasa imaju vagine savršeno 'dizajnirane' za gore navedene razlike u dužini. Tako azijatkinje imaju kraće a crnkinje duže vagine u odnosu na bjelkinje.

Što se tiče debljine žene su ipak zahtijevnije i između dužeg i debljeg obično će odabrati deblji. Najbolje je naravno imati proporcionalnog. Nije baš zgodno kad se seksate s hemijskom olovkom ili opuškom debele cigare koja je jednostanvo preširoka a tako kratka.

Kada se pak pita muškarce većina bi željela imati veći penis možda ponajviše zbog svog ega. Najbolje je jednostavno zavoljeti ga kakav god da je.
Žene će vas voljeti ukoliko je čist i zdrav.
Ako je ipak stvarno ispod prosjeka krenite s proučavanjem drugih tehnika kako zadovoljiti ženu.

 

04.04.2008.

Skulpture od papira

Peter Callesen je skulptor koji radi sa papirom. Većina njegovih radova napravljena je od papira  A4 formata - onaj kakav vjerojatno koristite za vaš printer.

Uživajte u ovim djelima!

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584