<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
02.04.2008.

Seks na drugi način: zbližavanje

Vođenje ljubavi na drugačiji način stvara dublju vezu između muškarca i žene. Seks nije uvijek produhovljenje, ali uvijek će vas nanovo zbližiti.

Različite vrste seksa zbližavaju parove i emocionalno i intelektualno, a ukupno ih ima osam, kaže američka psihologinja Laura Meers. Bez obzira što ćete se osjećati čudno jer ste vodili ljubav na drugačiji način i, primjerice, na vrlo prometnome mjestu, što nećete uvijek doživjeti vrhunac ili što ste ispuštali čudne zvukove - sve to produbit će vašu vezu. Seks je pun mirisa, pogleda i zvukova, što je posve prirodno, kažu znanstvenici. Nespretan seks može razbiti viziju njegove savršenosti, no treba imati na umu da se i tada volite i mazite, samo na drugačiji način. Meers ističe da što više načina u seksu iskušate, to ćete više učiti jedno o drugom i zbližiti se.

NESPUTANE STRASTI
Ljudsko tijelo ponekad proizvodi čudne zvukove i još čudnije grimase. Događa se. Jer ste ljudi. Slatko se nasmijte, sebi ili partneru, jer takvi trenuci čine istinsku intimnost.

LIJEČI POTIŠTENOST
Savršen lijek za tugu, usamljenost, depresiju ili povrijeđenost je seks s partnerom. On smiruje, usrećuje, tješi i zbližava. Takav seks je puno emocionalniji i time učinkovitiji.

UMOR NIJE PREPREKA
Spolni čin često ne vodi nigdje. Najčešće zbog pospanosti. No to nije nužno loše. Partneru je dovoljno da zna da ga želite i zato će imati razumijevanja. Zagrlite se i spavajte.

"NE MOGU HODATI"
Divlji, znojni seks od kojeg poslije drhtite čest je na početku veze, no dobro je podsjetiti se. Barem ponekad. Doživjet ćete “deja vu” zvukova i emocija, a važan je za povezanost.

POMICANJE GRANICA
Već neko vrijeme prakticirate isti položaj. Na istome mjestu. Uvedete li nešto novo u predigru ili sam čin poput taktike, prostora ili igračke, doživjet ćete pravo osvježenje.

SAM JE SEBI SVRHA
Seks ne može uvijek biti produhovljenje. Ponekad ćete to obaviti na “brzaka” i pitati se je li to doista bio seks. Jest. I bio je dobar. Odnosno, na vaš odnos će se odraziti kao dobar.

AVANTURA NA ODMORU
Novo, nepoznato mjesto. Mašta buja. Mogli bi tu, tu i tu. Ovako, onako... Seks na odmoru omogućuje sve što nemate doma. Zato otputujte na vikend, makar u obližnji grad.

STRASNO POMIRENJE
Nije dobro ići na spavanje dok ste još ljuti. No ponekad je jedini način za ispravljanje sitnih svađa - seks. On, kažu stručnjaci, može ispuniti prazninu koja je nastala svađom.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584