<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
30.03.2008.

Izjave koje bi ON trebao izbjegavati

Neke misli jednostavno nikada ne bi trebale biti izrečene. Iako muškarci nekim svojim izjavama ne pridaju nimalo pozornosti, žene ih mogu krivo protumačiti i burno reagirati. Počitajte šta nikada ne biste smjeli reći ljepšem spolu.

*Vi kažete: Izgledaš umorno
Ona čuje: Ne izgledaš privlačno
Ova izjava ženi automaski implicira da danas nije u svom punom sjaju i ne izgleda dobro. Bez obzira na tip žene, svaka voli izgledati privlačno i ova će je izjava najvjerojatnije uvrijediti. Umjesto toga mogli ju upitati ''Je li sve u redu?''.

*Vi kažete: Stvarno si dosta si smršavila!
Ona čuje: Prije si bila debela
Ženi koja je izgubila dosta kilograma ovo bi moglo zvučati kao da je prije niste smatrali lijepom. Umjesto toga recite joj ''Izgledaš fantastično!''.

*Vi kažete: Izgledaš tako dobro za svoje godine
Ona čuje: Izgledaš dobro unatoč svojim godinama
Opčenito izbjegavajte temu ženinin godina (ovo je mnogima bolna tema i vrlo lako mogli biste se naći na vrlo skliskom terenu).

*Vi kažete: Što si učinila s kosom?
Ona čuje: Ova nova frizura ti je grozna
Ponekad vam nije jasno zašto se ona naljutila?
Umjesto toga recite joj ''Sviđa mi se tvoja nova frizura''. Također nikako nemojte reći ''Izgledaš drugačije'' jer time implicirate da ne obraćate dovoljno pozornosti na nju kako biste primijetili da je bila kod frizera.

*Vi kažete: Nemam sad vremena za razgovor
Ona čuje: Imam pametnijeg posla nego slušati tvoje tričarije
Recite joj ''Upravo nešto završavam. Mogu li te nazvati kasnije? Ovako ćete joj pokazati kako vas zanima što ona ima za reći i da biste je rado poslušali kada nađete slobodnog vremena.

*Vi kažete: Izgledaju mi posve isto
Ona čuje: Ne zanima me
Ako vas žena pita za mišljenje, kao što je koju bi haljinu mogla obući, recite joj nešto - bilo šta. Čak i ako mislite da su haljine identične izmislite nešto. Naprimjer, mogli biste reći ''sviđa mi se ova bez naramenica'' ili ''Bolje bi ti stajala ova crna''.

 

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584