<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
26.03.2008.

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju

Sigurno vas neće iznenaditi kada kažemo da su muškarci i žene različiti. To ste milion puta čuli, a i sami primijetili. Međutim, često te različitosti ne uzimamo u obzir. Možda će vas zbog toga ove stvari fascinirati ili još bolje, odvesti vas do puno boljeg odnosa s vašim suprugom.

 
1. Muškarci bi radije bili nevoljeni, nego nepoštovani i necijenjeni
Muškarac mora znati da ga njegova žena poštuje i privatno i javno. Također, žele da im njihova žena potpuno vjeruje, divi im se i vjeruje u njih. Većina muškaraca radije bi prihvatila činjenicu da ih je žena prestala voljeti, nego da ih je prestala poštovati.

2. Ljutnja muškarca je najčešće uzrokovana osjećajem nepoštivanja
Kada se muškarac naljuti na svoju ženu, nikad ga nećete čuti da kaže „Ne poštuješ me dovoljno“, ali u većini slučajeva to je razlog ljutnje. Vjerojatno je njegova žena učinila nešto zbog čega se osjeća poniženim.

3. Muškarci su nesigurni
Muškarci se boje da neće ispuniti očekivanja, ne samo na poslu,nego i kod kuće. Naravno nikad to ne bi izrekli na glas, ali negdje duboko u sebi oni su vrlo ranjivi po tom pitanju. Za muškarca, odobravanje onoga što radi od njegove žene je sve. Ako ne pronađe odobravanje i potvrdu nikad neće biti sretan i vjerojatno će je tražiti negdje drugo.

4. Muškarci osjećaju breme kako moraju biti snabdjevači obitelji
Intelektualno, nije važno koliko muškarac zarađuje i zarađuje li više ili manje od svoje supruge, ali je za njega vrlo važno da privređuje nešto za svoju obitelj.

5. Muškarci žele da ih se želi
Muškarci se jednostavno moraju osjećati poželjno. Zbog toga je nužno da ga žena ne odbija.

6. Seks muškarcima znači više nego samo seks
Kada se muškarac osjeća poželjno taj dobar osjećaj se proteže na sva njegova životna područja. To će mu povećati samopouzdanje. I obrnuto. Ukoliko se osjeća nepoželjnim to će se odraziti na sve ostalo čim se bavi.

7. Muškarci se bore s vizualnim iskušenjima
To znači da većina muškaraca odgovara na vizualne podražaje kada se radi o ženama. Čak ni najvjerniji muž ne može ne pogledati u ženu koja se ispred prošetala u kratkoj minici i velikom dekolteu. Ali ipak on može odlučiti hoće li tu sliku istog trena odbaciti ili će je zadržati i pokušati realizirati svoj seksualni podražaj.

8. Muškarci uživaju u romantici, ali nisu romantični
Mnogi muškarci nemaju nikakvih ideja kada je romantika u pitanju, ali to ne znači da ne uživaju u romantici.

9. Muškarcima je bitno kako im žena izgleda
To ne znači da svi muškarci žele da im supruga izgleda poput supermodela, nego oni žele znati da se njihova supruga potrudila urediti i kako se nije „zapustila“. Jer na taj način znaju da im je stalo.

10. Muškarci žele da njihova supruga zna da je vole
Muškarci nemaju velike sposobnosti i teško pronalaze načine kako to izreći, ali vole znati kako to njihova supruga shvata.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584