<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
25.03.2008.

Vibrator za muškarce

Sjećate se ne tako davno emitirane reklame za Durex vibrirajući prsten? Restoran, stol za dvoje, intimna večera... I dok se neki slažu da je reklama bila izvrsna,  drugi da nije, Vijeće za elektronske medije zabranilo je emitiranje reklame do 22 sata. "Ovaj oglas uopće ne spominje zdravstvenu i higijensku, zaštitnu funkciju prezervativa, nego se izričito koncentrira na vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera", navodi Vijeće za elektroničke medije. Zahtjev televizijskim kućama Vijeće je uputilo nakon postupka nadzora, provedenog zbog pritužbi građana.  Čini se da je tako enigma o tom prstenu zadovoljstva postala još veća.

I dok se neki pitaju kako se koristi, gdje s njim i da li mu je stvarna veličina kao u reklami, pokušat ćemo vam raspršiti mitove oko ovog pomagala na „obostrano zadovoljstvo".

Vibrirajući prsten je prvi mini vibrator za muškarce koji povećava seksualni doživljaj oba partnera. Zapravo je u pitanju gumeni prsten s ugrađenim malecnim motorićem i navlači se kao kondom. Dakle, u reklami nije njegova stvarna veličina. Prsten pruža oko dvadeset minuta vibracija u kojem uživaju muškarac i žena. Na postavljeni prsten moguće je navući normalno kondom. Prsten je za jednokratnu upotrebu i cijena mu je oko 9€.

 Iz Durexa najavljuju kako je riječ o malenoj seksualnoj igrački koja vam može popraviti bračnu monotoniju. Kako i sami znate kako reklame jesu reklame da bi privukle što veći broj kupaca, mišljenje kupaca sam provjerila na različitim forumima. Pohvala baš i previše nije bilo, najviše je znatiželjnika koji ga nisu isprobali, a da zaista razbijaju seksualnu monotoniju pokazuje najbolje izjava ove forumašice „ bačen novac...meni je prsten bezveze...prebrzo vibrira i jako zuji , na kraju smo ga uključili i gađali se s njim po sobi ". Dakle, izbor je na vama. Ono u što smo sigurni -  vibrirajući prsten razbija bračnu monotoniju, na ovaj ili onaj način.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584