<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
25.03.2008.

Pozvati ga van ili ne?

Treba li žena dati do znanja muškarcu da je zainteresirana za njega?
Evo šta su nam oni rekli:

- „Toliko sam sramežljiv pa kada djevojka ne bi na neki način pokazala kako je privlačim, vjerojatno nikad ne bih skupio dovoljno hrabrosti da joj priđem.“

- „Volim veze koje se temelje na odnosu pola/pola. Ako je zainteresirana, trebala bi mi dati do znanja, kao što ću i ja njoj dati do znanja da sam ja.“

- „Ako mi ne da do znanja da želi nešto od mene, na mene može i zaboraviti istog trena, jer nema teoretske šanse da bi lovio neku curu.“

Zbog čega bi neki muškarac poželio biti s vama ako se ponašate kao da vas ne zanima?
Zar se i vi ne osjećate privlačno kada vam neki muškarac pokaže simpatije i naklonost?! Vjerojatno imate više samopouzdanja, da mu uzvratite toplim smiješkom, komplimentom. Zar ne volite kada vam neko kaže kako mu se sviđate? Zar vam to ne omekša srce i da vam poticaj da učinite slijedeći korak?
Muškarcima treba jednako potpore i ohrabrenja koliko i ženama. I oni se boje odbijanja jednako kao i žene, vjerojatno malo i više, jer oni vole sve što rade, raditi na pravi način. Izbjegavaju sve situacije kroz koje bi mogli ispasti gubitnici.

A pozvati ga van? Zašto ne?
- Ako je pravi za vas, bit će uzbuđen, polaskan i vjerojatno vam priznati kako je i on vas namjeravao pozvati van.
- Ako nije za vas, dat će vam do znanja da nije zainteresiran, a vi nećete izgubiti mjesece promatrajući ga iz prikrajka.

Kada ga ne trebate zvati?
- Ako vas je već jednom odbio.
- Ako vi njega pozovete van i izađete, a nakon toga vas ne nazove, nemojte vi njega zvati ponovo. Očito je da nije zainteresiran.

Postoji velika razlika između pokazati nekome da vas zanima u romantično-ljubavnom smislu i biti naporan i neugodan.

Ponekad je bolje biti izravan, nego na neizravan način naporan. Ako nekoga slijedite u stopu, stalno gledate u njegovom smjeru, smiješite se, pokušavate se uklopiti u njegovo društvo bit ćete puno neugodniji nego da ga jednostavno pozovete van.

Neka istraživanja kažu da već dvije sekunde nakon upoznavanja muškarci mogu odrediti je li im neka žena privlačna ili nije u seksualnom smislu, a nakon 15 sekundi razgovora znaju i žele li s njom izaći. To ne znači da ga već nakon upoznavanja trebate pozvati van, nego kada osjetite da je pravi trenutak mnogo jednostavnije „pitati nego skitati“.

25.03.2008.

Njenih 5 erogenih zona

Dok su muškarcima dovoljne dvije-tri minute, većini žena treba do 15 minuta da dožive orgazam. Erogene zone 'ubrzavaju stvar'.

Ljubljenjem vrata, jednog od najosjetljivijih područja ženskoga tijela, brzo ćete i uspješno započeti “zagrijavanje”. Grickanje ušnih resica, u kombinaciji s nježnim poljupcima, idući je korak male igre izluđivanja. No pripazite, neke bi žene, zbog preosjetljivosti, ovo moglo škakljati. Bradavice na grudima po osjetljivosti u rangu su s vratom. Draženjem postaju napete, a partnerica poprilično “ugrijana”. Dođete li do pupka, već ste “odradili velik dio posla”. Poigrajte se pupkom te pokušajte, jezikom ili prstima, pronaći legendarnu G tačku. Navodno je nemaju sve žene, no pronađete li je, uzdrmat ćete njezin svijet. Razbudite li ijednu od osjetljivih tačaka ona će vam se predati.  

   
POLJUPCI U VRAT
Nježni, spori poljupci te povremeno lagano “masiranje” jezikom područja vrata, od ramena pa sve do iza uha, “lansirat će svaku ženu u svemir”.

UŠNE RESICE TRNU
Ljubljenjem i grickanjem ušne resice natjerat ćete je da protrne. Šapćete li joj istovremeno slatke ili opasne riječi na uho, “nećete je se moći riješiti".

NJEŽNO S GRUDIMA
Stimuliranjem bradavica jezikom, kao i poljupcima oko i između grudi, lako ćete joj ubrzati puls i natjerati je da glasno uzdiše i traži još.

IGRA OKO PUPKA
Ljubljenje trbuha oko pupka izazvat će treperenje i trnce cijelog reproduktivnog područja te ujedno započeti nježnu stimulaciju G tačke.

TRAŽENJE G TAČKE
Malo, osjetljivo područje na gornjoj ili prednjoj strani rodnice, otprilike 3 do 4 cm u dubinu. Uzbudite li partnericu, bit će zadebljano, veličine kovanice.
 
BLISKOST
Žene vole blizak kontakt licima pa je nježno ljubljenje vrata i ušiju idealno za zagrijavanje.  

25.03.2008.

Vibrator za muškarce

Sjećate se ne tako davno emitirane reklame za Durex vibrirajući prsten? Restoran, stol za dvoje, intimna večera... I dok se neki slažu da je reklama bila izvrsna,  drugi da nije, Vijeće za elektronske medije zabranilo je emitiranje reklame do 22 sata. "Ovaj oglas uopće ne spominje zdravstvenu i higijensku, zaštitnu funkciju prezervativa, nego se izričito koncentrira na vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera", navodi Vijeće za elektroničke medije. Zahtjev televizijskim kućama Vijeće je uputilo nakon postupka nadzora, provedenog zbog pritužbi građana.  Čini se da je tako enigma o tom prstenu zadovoljstva postala još veća.

I dok se neki pitaju kako se koristi, gdje s njim i da li mu je stvarna veličina kao u reklami, pokušat ćemo vam raspršiti mitove oko ovog pomagala na „obostrano zadovoljstvo".

Vibrirajući prsten je prvi mini vibrator za muškarce koji povećava seksualni doživljaj oba partnera. Zapravo je u pitanju gumeni prsten s ugrađenim malecnim motorićem i navlači se kao kondom. Dakle, u reklami nije njegova stvarna veličina. Prsten pruža oko dvadeset minuta vibracija u kojem uživaju muškarac i žena. Na postavljeni prsten moguće je navući normalno kondom. Prsten je za jednokratnu upotrebu i cijena mu je oko 9€.

 Iz Durexa najavljuju kako je riječ o malenoj seksualnoj igrački koja vam može popraviti bračnu monotoniju. Kako i sami znate kako reklame jesu reklame da bi privukle što veći broj kupaca, mišljenje kupaca sam provjerila na različitim forumima. Pohvala baš i previše nije bilo, najviše je znatiželjnika koji ga nisu isprobali, a da zaista razbijaju seksualnu monotoniju pokazuje najbolje izjava ove forumašice „ bačen novac...meni je prsten bezveze...prebrzo vibrira i jako zuji , na kraju smo ga uključili i gađali se s njim po sobi ". Dakle, izbor je na vama. Ono u što smo sigurni -  vibrirajući prsten razbija bračnu monotoniju, na ovaj ili onaj način.

25.03.2008.

Umjetnost vezanja

Na dalekom istoku već je stoljećima poznata tehnika o kojoj se na zapadu još uvijek šapuće u zatvorenim krugovima: SHIBARI, umjetnost (erotskog) vezivanja užetom.

Shibari se smatra nečim puno većim od same tehnike vezivanja čvorova - on se temelji na umjetnosti i naglašava ljepotu tijela.

Ko god da je pomislio da bi prakticiranjem shibari-a iskusio sadomazohističko iskustvo ili naučio lekciju iz dominiranja na jednoj i podložnosti na drugoj strani, griješi.

Za one iskusne to je način života.

Naravno, potieče iz Japana, no pristalica, majstora i učenika ima po cijelom svijetu.

Zapadu je to modni kapric dok je Istoku to prije svega stanje duha, filozofija i spiritualno (čak visokoerotsko) iskustvo koje moćno nadilazi goli fizis.

O čemu se u stvari radi?

Riječ je o upotrebi užadi koju treba s velikom preciznošću vezati tačno tako da pritisnu tačke chi, odnosno merdijane i tačke koje upotrebljavaju majstori akupresure i shiatsua..

U doslovnom prijevodu shibari znači «zaviti u uže» i predstavlja tehniku stariju više od hiljadu godina.

U početku je upotrebljavan kako izrazito vojnička tehnika, no s vremenom je razvio erotsku funkciju.

Jedino oni koji posjeduju pravo znanje, a nazivaju ih sensei, mogu podučavati druge.

U Japanu ih ima tek nekoliko a u Europi samo jedan - Nizozemac.

Cilj shibarija je postizanje više razine svjesnosti i duhovnosti. Mnoštvo tehnika i položaja koje postoji u shibariju neiskusnima mogu biti veoma opasni pa čak i smrtonosni.

Zapadnjaci, laici, usprkos mnogim upozorenjima, osnivaju klubove i udruge, objavljuju napola pornografske slike na web stranicama. Za njih je to doživljaj dominacije kod koje jedan od spolnih partnera veže drugog.

Istočnjačke kulture, Japan, nije zatrla dogma Katoličke crkve i oni ne poznaju tzv. «izvorni grijeh» te su razvili mnogo slobodniju spolnu praksu.

Uže je omogućilo seksualno eksperimentiranje u civilizaciji u kojoj je podređenost žena bila pravilo. Na prvi pogled se to vezivanje užadima čini grubo, no u spretnim rukama može partnerima pružiti veliki užitak, a mnogi čak misle da tako savinuto i pasivizirano žensko tijelo djeluje poput vrhunskog umjetničkog djela i visoko je estetizirano.

U japanskim seks-šopovima (fuzokiji) mogu se kupiti pomagala za shibari te odgovarajući priručnici. Pomagala i rekviziti, uz uže, su i vibratori, četke i četkice, svijeće za igru s vrućim voskom, spekulum za širenje vagine, anusa...

Svakako treba naglasiti da na shibari niti jedna žena nije prisiljena, već to radi potpuno dragovoljno.

Prema nekim istraživanjima, Japanke erotiku poimaju drugačije od žena sa Zapada. Takav način razmišljanja je nastao uslijed drevne istočnjačke kulture u kojoj su žene do prošlog stoljeća bile strogo podređene.

Spolno ponižavanje i prakse koje su s njime povezane one sada shvaćaju kao posve normalan i sastavni dio erotske igre.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


513901