<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
22.03.2008.

Zašto žene ne vole 'dobrice'

Jeste li ikada primijetili kako vrlo privlačne žene nikada ne izlaze sa tzv. ''dobricama''. Možda i vi imate žensku prijateljicu koja je jako lijepa, ali uvijek izlazi sa ''budala'', a vas ni ne primjećuje. Jeste li se ikada pitali zašto je to tako? Evo odgovora...

Predobri ste...
Zapravo cijela je stvar vrlo jednostavna. Žene svoj izbor ne temelje na tome koliko je neki muškarac dobar, već na privlačnosti koju osjećaju - a dobrice su manje privlačniji od loših tipova.

Pokušavate joj promijeniti mišljenje...
Ono što muškraci rade jest da upoznaju ženu koja im se jako svidi, a ako osjećaj nije obostran, pokušaju je prisiliti da promjeni mišljenje. E pa, u čemu je stvar - to je praktički nemoguće. Nikada nećete moći promijeniti žensko mišljenje kada je u pitanju privlačnost.

Tražite njeno odobravanje...
U želji da se svide svide ženi muškraci češto traže njeno ''odobravanje'' i ''dopuštenje''. Ovo je još jedna u niz groznih ideja... žene nikada ne vole muškarce koji im se ulizuju.

Pokušavate kupiti njezine osjećaje...
Koliko puta vam se desilo da ste je izveli na romanitčnu večeru, kupovali joj darove i cvijeće i držili kao kap vode na dlanu, samo kako bi vas odbila i bila s nekim koji nije ni upola dobar tako vi? Ako joj se zbilja sviđate voljet će vas bez obzira na cvijeće i poklone, a ako joj jednostavno niste zanimljivi ni cijela cvječarnica neće promijeniti njeno mišljenje.

Prerano dijelite s njom svoje osjećaje...
Rečenica ''Znaš jako, jako, jako mi se sviđaš'' već na prvom ili drugom spoju otjerat će svaku ženu (ovo je činjenica). Dajte vremena da vas upozna prije nego što s njom počnete dijeliti svoje intimne misli.

Ne shvatate šta je privlači...
Ako joj se ne sviđate nećete joj uspijeti promijeniti mišljenje

Kada muškrac vidi lijepu, mladu ženu prema njoj automatski osjeti privlačnost. Žene su po tom pitanju malo drugačije. Jeste li ikada primijetili kako prekrasne žene najčešće okružuju potpuno prosječni i neprivlačni muškraci. To je zato što žene često kod muškraca privlače i druge kvalitete osim izgleda. Žene više privlači muškarac uz kojeg se osjećaju dobro, nego njegov izgled.

Mislite da je dovoljno dobro izgledati ili biti bogat...
Ako mislite da su privlačne žene zainteresirane samo za muškrace koji dobro izgledaju i imate puno novaca varate se. Naravno, postoje i takve žene, no to je više iznimka nego pravilo. Jeste li ikada čuli za poslovicu da se ljubav ne može kupiti novcem?

Ne čitate govor tijela...
Žene u prosjeku deset puta bolje koriste neverbalnu komunikaciju od muškaraca. Kada se na spoju, i želite ju poljubiti, ona to jako dobro zna. Također, ako ju želite poljubiti, ali ne znate točno kako to izvesti - ona će to isto tako znati (i neće vam olakšati situaciju). Žene vole muškrace koji su sigurni u sebe i točno znaju što žele.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584