<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
22.03.2008.

Obećanja, obećanja...

Neodržavanje obećanja koja ste dali neće samo naljutiti vašu partnericu, već će poljuljati njeno povjerenje u vas i ozbiljno ugroziti vaš odnos. Zato sljedeći put kada kažete da ćete nešto napraviti ili da ćete doći u neko određeno vrijeme - bolje vam je da to tako i napravite!

''Odmah ću te nazvati''
Razgovarate sa djevojkom na telefon kada odjednom ogladnite. Kažete joj da ćete napraviti sendvič i nazvati je kad pojedete. Nakon 2 sata uživljeni ste u novu ''koljačinu'' na PlayStation 2, a ona se pita ''gdje ste dovraga vi i zašto ne zovete''.
''Kada joj kažete da ćete je odmah nazvati, pretpostavite da ona misli da ćete je nazvati za 5 minuta'', kaže psihoterapeut Robert Mark Alter. Ako znate da ćete je nazvati tek za par sati radije recite ''Moram obaviti neke stvari, mogu li te kasnije nazvati?''.

''Ja ću se pobrinuti za to''
Vi ste prilično zaposlen momak i ima puno pametnijih stvari u vašem životu koju zahtijevaju pažnju nego što je to slavina koja prokapljuje. No, ako vas ona zamoli za pomoć, a vi pristanete slavinu popraviti - onda morate znati da ona računa na vas!
''Današnje žene su nezavisne i ne vole ništa tražiti'', kaže Bobbie Reid, autor knjige ''Clueless''. ''Kada vama jednostavno nije stalo do toga, ona vas mora stalno gnjaviti i osjeća se grozno zbog toga''.
Zato ako nešto ne planirate napraviti nemojte ni obećavati.

''Mogli bismo zajedno otići''
Nemojte da vas partnerica mora stalno gnjaviti da se pokrenete.
Planiranje inače spada u njezinu domenu i bit će sretna ako vi smislite nešto zabavno što biste mogli zajedno napraviti. Upravo zbog toga ako ne održite obećanje da ćete je negdje odvesti dolazi do velikog razočaranja.
Predlaganjem izlaska, ona pretpostavlja da ćete vi napraviti cijeli plan kako biste se vas dvoje dobro proveli. Zato sljedeći put kada predložite odlazak u novi restoran na vama je da rezervirate stol.

''Bit ću tamo u sedam''
Ako obećate djevojci da ćete u određeno vrijeme doći onda je na vama da se pojavite na vrijeme. Kašenjenjem pokazujete svoju bezobzirnost prema njoj, te će ona smatrati da vam nije dovoljno stalno do nje.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584