<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
19.03.2008.

Nove Kamasutra poze

Dijamant
Upute: Muškarac leži na leđima s jastukom koji mu podupire vrat. Žena , okrenuta prema njemu sjeda mu u krilo i svoje ruke i noge polaže na obje strane njegova torza. Jednom kada je duboko unutra, žena se nježno se pomiče u dijagonalnim smjerovima stvarajući tako putanju dijamanta: lijevo, dolje, desno, gore. Ovo je izvanredan način za vježbanje koncentracije i ravnoteže.

 


Uklizavanje
Upute: Žena leži na boku, donja noga neka položena je na pod a gornju nogu se povine u koljenu. On sjeda između ženinih nogu, diže njenu gornju nogu na svoje rame i ulazi. Na taj se način vježbaju bedreni mišići te bočni trbušni mišići kod oboje.

 Bedro o bedro
Upute: Muškarac leži na leđima, jedna noga mu je ispružena a druga savinuta u koljenu. Okrenuta leđima, žena opkoračuje povinutu nogu, sjeda na njega te se kreće uzduž bedra pridržavajući se za koljeno. Žena na taj način jača abduktore i mišiće stražnjice.

 Most
Upute: Žena stvara most od svoga tijela na način da se savije u struku, lagano povine koljena a rukama dotiče pod koji služi kao oslonac. Muškarac ulazi odostraga pridržavajući se za ženin torzo. Vježba je izvrsna za jačanje gornjih i donjih trbušnih mišića kod žene.

 


Istezanje
Upute: Žena leži na trbuhu, ispruženih nogu prekriženih na zglobovima i ispruženih ruku tako da su mišići leđa istegnuti ali opušteni. Muškarac liježe na ženu i nogama opkoračuje ženino tijelo. Na taj se način vježbaju mišići leđa kod žene dok muškarac vježba mišiće stražnjice. Naprednije polaznice mogu se odlučiti na ruke u položaju skleka tako da je gornji dio tijela u zraku te na sebi drži i dio muškarčeve težine.

 


Jahač u galopu
Upute: Muškarac leži na leđima, žena klekne na njega okrenuta mu licem. Žena svojim stopalim ‘obgrljava’ muškarčeve noge te se miće stišćući i otpuštajući mišiće stražnjice. Ova vježba je osim za mišiće stražnjice, vrlo dobra i za bedrene abduktore.

 


Penjanje
Upute: Žena leži na leđima sa jastukom koji joj pridržava vrat. Noge su ispružene 90 stupnjeva od tla. Muškarac klečeći ulazi pridržavajući se za ženine gležnjeve te se lagano podiže i spušta. Na taj se način vježbaju muškarčevi mišići stražnjice te bedreni i trbušni mišići kod žene. Naprednije polaznice mogu izmaknuti jastuk te uključiti i gornje trbušne mišiće.

 

Slapovi Nijagare
Upute: Za ovu vježbu potrebno je kadu napuniti toplom vodom i esencijalnim uljima. Muškarac ispruženih nogu sjeda u kadu, žena mu se okreće leđima te povijenih koljena sjeda na njega. Muškarac ju, držeći ju za torzo, polagano diže i spušta a žena uzima tuš i usmjerava ga prema međunožju intenzivirajući tako užitak. Na taj način vježbaju se ženini mišići stražnjice te bicepsi kod muškarca.

 

Krevet
Upute: Žena liježe potrbuške na krevet na način da joj se samo gornji dio tijela nalazi na krevetu a donji visi. Muškarac prilazi, uzima ženine noge, te ulazi, stavljajući noge sa strane svoga tijela. Na taj se način izvrsno jačaju mišići stražnjice te bedara.

 Mala sirena
Upute: Žena potrbuške liježe na krevet ali ovoga puta donji je dio tijela na krevetu dok gornji dio tijela visi. Muškarac liježe potrbuške na ženu dižući se rukama u sklek te se tako pomiče gore dole. Vježba je izvrsna za jačanje bicepsa i tricepsa.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584