<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
18.03.2008.

Iz muškog ugla: Zašto vas ne muvamo?

Pitate se zašto vas mi, muškarčine i pravi frajeri ne muvamo. Ha, spisak je poduži... al' spreman sam da krenem redom i da konačno kažem sve ono što treba da znate!

1. Previše ste nadrndane i pasivne, a i mi smo emotivna bića!

Pa, vidi ovako. I ono malo riba koje mi se sviđaju najvjerovatnije ne bih upoznao "na bojnom polju". A kada kažem "bojno polje", mislim na izlazak u grad, gdje se svi nakockamo i napucamo, te prepucavamo pogledima i glumimo cool macho-macane i cool kučkice. Upoznao bih ih, odnosno upoznao sam ih već u sasvim neformalnim prilikama, tipa u nečijoj kući, na nečijem rođendanu, prilikom odlaska kod nekoga  na kafu ili... palačinke, recimo. Uvijek ima neko ko je nečija drugarica, sestra, koleginica, cimerka ili ne znam šta već. Da smo čekali da se neko "dosjeti" pa da priđe nekom u gradu, ostali bismo, vala, kratkih rukava, ili čak i bez njih. Masa djevojaka danas se ponaša potpuno nezainteresovano, glumataju primadone, u smislu: "Mene svi 'oće, potrudi se! Ja sam ljepotica! Priđi mi i fasciniraj me!". Hmm, bilo nekad na Siciliji, 1948. godine. Brza hrana, brza ljubav, brzi rastanci. Nije dobro, ali tako je. Bar da znaju da kažu: "Ej, nemoj ići, super mi je s tobom!" Ili: "Da, evo ti telefon, zaista hoću da te čujem, ne bih da te izgubim... iako trenutno ne mogu da budem s tobom. Imam momka ili šta već..." Upamti, vjerovatnoća da se tip kog si otresla kao blato sa farki vrati "muvački" sljedeće večeri skoro je ravna nuli, ukoliko tip nije a) crnogorski profi-zavodnik koji svima valja ono "đe si mala, viđi kako si lijepa..."; b) potpuno nezainteresovan za tebe, a zainteresovan već za prvu ribu koja će da spusti pantalone; c) luzer i rugoba kome nema druge no da juri i napada. Ako hoćete "pravu robu", malo kooperacije nije na odmet. Višestruko se isplati. I muškarci žele da budu primjećeni, hvaljeni, voljeni... Nemoj posle da se čudiš kad ti prilaze samo budaletine.


2. Previše su vam visoki kriterijumi, a mi nismo... supermeni!

Onomad jedan moj drugar čita kako najavljivačica vremenske prognoze u jednom tabloidu kaže: voljela bih da imam tipa koji je lijep, zgodan, situiran, koji ima svoj stan, kola, blablabla... Ma nemoj! A ko si pa ti da treba menadžer inostrane banke da se naloži na tebe? Alo, studentkinje i ribe koje rade po trafikama i buticima i voze se gradskim prevozom do posla, sve odjednom traže nekog ko je ultramegafaca. Moj drugar na to kaže ono legendarno: "E, pa i ja bih volio da se oženim... Anom Ivanović! Lijepa, pametna, fina, kulturna, nježna, osjećajna, a ima i milione... i nema vremena da te vara unaokolo, mora da tapka lopticu!" To je otprilike takvo očekivanje! Dajte, možda se premija i dobija, ali biti isključivo naložen na Majkla Skofilda ili Vlada Georgieva osnova je luzerstva. Previše visoki kriterijumi manifestuju se na još jedan način: ako nema poklapanja 100 %, nema priče! Ne sviđa mi se kod njega... jedna stvar... -  i sve je gotovo! Uhh, da su tako razmišljali ljudi tokom istorije, niko od nas se ne bi rodio. Kompromis i mirenje sa sitnicama koje ti ne prijaju veoma je korisna stvar. A odbijanje svakog osim Klunija, Noleta, Breda ili Džonija Depa vodi... Znaš kuda? U samotno buljenje u plafon.


3. Previše ste lake, pa nas mrzi!

Postoji i kontrateža ovome da ste previše teške. Djevojke se u današnje vreme grubo dijele u one koje su "vrlo teške" i one koje su "vrlo lake". Teške nema potrebe muvati, jer uz mnogo vremena i uloženog truda dobiješ uglavnom "ništa", a lake nema potrebe muvati jer odmah dobiješ sve. Tako mi sjedimo i čekamo neki "laki komad", ako se zadesi. Znamo da ih ima. Ili muvamo dva minuta, pa ako uspije - uspije. Gledamo da "ciljane" ribe liče na "lakiće". Ako ne padne posle 2:02 minuta, prekid akcije. Action cancelled. Neće te. Postoji i druga opcija: ako pouzdano znamo da je neka riba bila sa-ovim-i-sa-onim-na-jedno-veče, i da ju je tip muvao 20 minuta da bi je odveo u krevet, zaista je iluzorno očekivati da će posle toga bilo ko tu djevojku muvati sedam dana i izvoditi na kafe i pića. Kod nas nikad nije važilo ono žensko "to je bilo s onim tipom, a s tobom je drugačije, želim sporije". Sporije za nas znači: "Zezaš me. Ne sviđam ti se. Ne pališ se na mene k'o na njega". I onda nas mrzi da nastavljamo, jer smo "lično uvrijeđeni". Kad si se jednom lako skinula, kasno je da glumiš moral.


4. Previše ste agresivne za naš ukus, ili jednostavno mi baš volimo da nas muvaju!

Vidi, volimo mi kada dođe Avril Lavinj i kaže: "Hey, you, I want to be your girlfriend!". Ili kada Indy kaže: "Gde žuriš, bato, bre, sedi i ljubi najbolju!". Ali, mi odlučnost volimo samo kod lijepih riba. Kod onih koje ne smatramo lijepima, situacija će biti kao u crtanom filmu sa Pepe Le Tvorom i Mačkom. Neko grli i juri, neko se izvlači. Ne-lijepa riba = 0 bodova. I kako onda muvati neku s kim ionako panično ne želiš da se smuvaš? Nikako. Kulirati je. Procjeni priču! Gledaj kako te gleda neki tip. Ako te gleda "k'o mačak slaninu", samo naprijed, muvaj. Inače, stoj. Šta je poenta u ovoj grupi? Pa, ne muvamo vas jer nemamo potrebe za tim. Ako vam se sviđamo, vi uglavnom odradite sav posao. Na obostrano zadovoljstvo. E, fala Bogu i za malo emancipacije! Dva pasivca neće "napraviti pos'o". Neki put nam jednostavno prija da budemo smuvani. Godi nam, voljeni smo, željeni. Na koncu konca, jedno uvijek treba da "nosi pantalone". Pa makar to bila Avril ili Indy.

 

18.03.2008.

Prljavo, prljavo...

ZNATE LI ŠTA JE ”SPECTATORING”? DA LI STE VEĆ PROBALI ”TOSSING”? OTKRIVAMO ŠTA SE KRIJE IZA OVIH ČUDNIH RIJEČI, A MOŽETE PROČITATI I ODGOVORE NA  DVANAEST VRUĆIH PITANJA U VEZI SA SEKSOM & EROTIKOM...

 

 

 1. Šta je "globalni" orgazam?
Seksolozi ovim izrazom označavaju orgazme koji protresaju čitavo tijelo - od glave do pete. Da bi doživjela intenzivan vrhunac, možeš da isprobaš ovo:
"jin-jang" poza - gledaš partnera u oči i kliziš niz njegovo krilo, a zatim polako butinama mu pritiskaš penis. On te obuhvata rukama i malo savija noge. Kada se tako spojite, možete se nježno ljuljati naprijed-nazad, milovati se i ljubiti, a mišići tvoje intimne zone poigravaće se njegovim penisom. Održavajte ritam i u trenutku kada on počne da prodire u tebe ili kad osjetiš talas vreline. Tako ćete prekinuti nadolazeći vrhunac. Posle kratke pauze, možete ponovo da počnete sa njihanjem i stimulacijom. Pokušajte da ovu "stop-and-go" metodu primjenjujete što duže.
Efektna i snažna je i "slow-motion varijanta": tokom spajanja vaših tijela - tvoj dragi prodire u tebe polako, centimetar po centimetar. Dok pokreće penis, izdahni vazduh, a kad miruje - udahni. Njegovo disanje ide obrnutim tokom, a vazduh uzima donjim dijelom stomaka. Savršenstvo ćete postići ako uspijete da se uzdržite dok ga ne osjetiš u sebi cijelom dužinom. 

2. Šta je to "italijanska metoda"?
Pazi, ovo nema nikakve veze sa mafijom. :) Ovdje ne moraš ništa drugo da radiš osim da svom partneru ponudiš pazuh kao zamjenu za svoj intimni organ. Biće veoma prijatno ako na penis nanesete malo gela da bi bolje klizilo.
+ Mijenjaj jačinu pritiska na penis, i to tako što ćeš nadlakticu malo zategnuti, a zatim je opustiti.
+ U slučaju da vam se ovo dopadne, pitaj ga da li bi više volio da je to mjesto glatko izdepilirano ili blago maljavo...

3. Ne dopada mi se kako izgledaju seks-igačke. Postoje li neke koje su zaista lijepe?
Naravno, ali visoki estetski kriterijumi imaju i visoku cijenu. Sigurno će ti se dopasti ova sjajna maska ukrašena Swarovski kristalima, lisice u istom fazonu (oko 149 €), ili kožni kaiš ukrašen kristalima (oko 170 €). Možda da se odlučiš za "rolls-royce među vibratorima" - "Jimmy Jane little gold" (oko 275 €), koji ćeš koristiti sa velikim zadovoljstvom.

4. Kako se radi  "stimulacija četvorke"?
Ovo je kombinacija različitih tehnika - istovremeno stimulisanje čitave intimne zone partnera koje može da ga dovede do prave ekstaze. Klekni na koljena pored njega koji leži na leđima i malo zakrivi butine. Prstima jedne ruke obuhvati cio njegov intimni dio. Drugom rukom klizi između njegovih nogu, nježno mu dodirujući testise. Šakom ritmički prelazi preko penisa, blago mu pritiskajući i masirajući testise.
Suviše komplikovano? Onda počni redom, možda ćeš, dok budeš isprobavala pokrete, spontano praviti slične kombinacije...

5. Postoje li "grijehovi" koje ne bi trebalo činiti u seksu? Koji su to?
Ne. Ali, ako se neke greške uvijek iznova javljuju, mogu da dovedu do kraha veze. Zbog toga, nikada nemoj izlagati seksualnom pritisku ni sebe ni svog dragog! Vaše spajanje ne mora uvijek da se završi orgazmom. + Nije obavezno da se seks odvija po šemi - predigra, glavni čin i "posle toga" + Uživaj u seksu kakav jeste! + Nemoj da vodiš ljubav sa svojim dragim samo iz obaveze. Seks mora da pričinjava zadovoljstvo oboma, a ako jednom od partnera nešto ne prija, ali to čini da bi zadovoljio onog drugog, nijedno od vas neće uživati!
+ Ne čekaj uvijek njegovu inicijativu! I on želi da bude zaveden a ponekad i iznenađen tvojom maštovitošću i bogatstvom ideja!
+ Ne kvari erotske trenutke i ne ubijaj strast pitanjima tipa "kakva sam" i "o čemu razmišlja".
+ Isto tako, nije poželjna višesatna diskusija o sklonostima i animozitetima u seksu. Mnogo efektnije (i prijatnije!) biće ako posmatrate međusobne reakcije, nježno upravljate rukama i usnama, mijenjate poze i nasmijete se ako nešto baš nije uspjelo onako kako ste zamislili!

6. Šta znači "spectatoring"?
Ovaj pojam, preuzet iz seksualne terapije (engl. spectator = gledalac) opisuje frajere koji se nalaze u konstantnoj seksualnoj strepnji: nisu sigurni da imaju optimalnu veličinu penisa, plaše se da suviše brzo ejakuliraju, pitaju se da li mogu dovoljno dugo da se uzdržavaju ili da li se partnerki ovo ili ono dopada. To je fenomen koji nama ženama djeluje prilično poznato ("Da li mu se dopadaju moje grudi?" i "Da li sam dovoljno vlažna?") Ovakvi strahovi su, kako kod muškaraca, tako i kod žena, potpuno suvišni.
SAVJET: Pojačaj njegovu samouvjerenost tako što ćeš mu ponekad reći da ti se dopada njegov penis, da te uzbuđuju njegovi poljupci i nježnosti, da se osjećaš divno u njegovom zagrljaju...


7. Koje poze su idealne ako je njegov penis...
... tanak i dug?
Koristite kondome sa debelim zidovima, dodatno opremljene čvorovima (možeš ih naći u seks-šopu), da bi se povećao obim njegovog penisa, izaberite poze u kojima prodiranje nije isuviše "duboko":
* Klekni preko njega u pozi "jahača"
* Vodite ljubav na boku, u pozi "kašičice"
* Okrenite se u makazice sa strane, tako što ćete međusobno ukrstiti butine

... kratak i širok?
Najintenzivniji kontakt biće:
*U obliku svijeće, tako što ćeš podići zadnjicu i ispružiti noge preko njegovih ramena ili...
* ... stopala položi na njegove grudi dok on sa ispravljenim gornjih dijelom tijela kleči pred tobom.
* Ekstremno zadovoljstvo donijeće ti i "a-tergo" poza, u kojoj ovaj oblik penisa istovremeno stimuliše spoljašnju tačku klitorisa i unutrašnju zonu G tačke.

... velik i po dužini i po volumenu?
U ovom slučaju najudobnija će biti misionarska poza, "kašičica" ili "jahačka". Uzbudljiva varijanta je i "klizanje": čučni između njegovih butina leđima okrenuta prema njemu. On otpozadi nježno obuhvata gornji dio tvog tijela, a ti se ritmički njišeš....

8. Kada je najbolje vrijeme za seks?
Ujutro, u sedam, kada si raščupana, još uvijek pospana i topla.
+ Guzom se prisloni na njegov penis u erekciji, nanesi malo gela na svoju intimnu zonu i tokom sljedeća tri minuta zaboravi na sve šta te čeka na poslu.
+Ako imaš više vremena, možete međusobno nježno da se masirate u području intimne zone, dok leškariš u krilu svog (uveliko!) uzbuđenog partnera.
SAVJET: Uvijek nadohvat ruke drži gel, žvake i flašu vode!

9. Da li termin "afterschock" ima neke veze sa analnim seksom?
Ne, ovaj pojam odnosi se isključivo na muški orgazam.
Evo savjeta: ako tvoj partner doživi intenzivan vrhunac (znaci su podrhtavanje bedara, blago grčenje penisa), učini mu te trenutke još slađim! Miluj njegove testise i bradavice!

10. Postoje li sprave kojima mogu da se ojačaju mišići vagine?
Naravno! Ako ti je mišićno tkivo u vagini slabo, posavjetuj se sa svojim ginekologom. Pošto se aparati za učvršćivanje mišića vagine pojavljuju u nekoliko veličina i težina, zamoli ga da ti kaže koji je najpogodniji za tebe. Pomoću ovih uređeja i uz odgovarajući trening, mišići intimne zone mogu prilično da ojačaju. Isto tako, možeš nabaviti zanimljivu stvarčicu pod imenom "Kegeltrainer" (50 €): pravi se u obliku kosti i stavlja se u vaginu, a osim treninga mišića, donosi i hmmm... vrlo zanimljiv osjećaj. Vaginalne kuglice jesu proizvod koji preporučuju i babice (od 12 €), a i vibriraju!
SAVJET: Što su tvoji mišići bolje istrenirani, očekuje te intenzivniji doživljaj tokom seksa!

11. Koja je razlika između dildoa, vibea, vibratora i "rabbita"?
Dildo  više ili manje liči na penis i ritmički se pomjera rukom.
Vibrator se pokreće pomoću baterija i tako stimuliše nerve vagine ili klitorisa.
Vibe su moderni mini vibratori koji se koriste za stimulaciju pojedinih tačaka na tijelu.
Rabbit se koristi ručno i ima malo veće dimenzije. Pomoću njega se brzo postiže zadovoljstvo. U dobro opremljenim seksi šopovima možeš da pronađeš različite modele ove “spravice”.

12. Kako da seks postane ekstaza?
Ljubavni čin treba da doživiš svim čulima…

Čulo vida: Seksualno uzbuđenje podstiče se - gledanjem. Povedi partnera u kupatilo. Dozvoli mu da te posmatra dok depiliraš intimnu zonu, ili se lagano, od glave do pete, trljaš pjenom za kupanje ili naginješ preko ruba kade. Ako mu pri tom uskraćuješ dodir, i tvoje i njegovo uzbuđenje sve će više rasti.

Čulo ukusa: Kaže se da osobe koje vole da jedu umiju da uživaju u seksu. Ovo može biti tačno ako se pođe od pretpostavke da obje radnje imaju veze sa čulima. + Prstima nanesi malo meda na intimnu zonu svog partnera. Neka on poliže tvoje prste, a ti nježno jezikom počisti njegov penis + Duni mu na grudi hladnu pjenu sa kapućina, a zatim mu polij bradavice gutljajem vruće kafe. + Uradite to na postavljenom stolu. Tokom seksa hranite jedno drugo poslasticama koje si upravo servirala.

Čulo mirisa: Miris može da te podsjeti na određenu situaciju i probudi uzbuđenje,
on direktno utiče na sistem žlijezda koje bude naše nagone + Nemoj da stavljaš parfem, dozvoli svom prirodnom tjelesnom mirisu da zavede tvog partnera! + Navuci mu na lice gaćice koji si upravo skinula, tako da može da udahne tvoj miris! + Onjuši njegovo pazuho i intimnu zonu

Čulo dodira: Ako su oči vezane, osjećaj dodira mnogo je jači. Stavi preko očiju svilenu maramu. Kaži mu da bi ga rado zalila vrelim voskom ali upotrebi samo hladnu vodu! Posluži se  opremom: perjem, finom četkom, svilom, kožom... ili ga po tijelu draži grudima, brežuljkom, usnama i trepavicama.

18.03.2008.

Vodič kroz filmove za odrasle

Filmovi za odrasle nisu samo za gole muškarce u mantilima. Istraživanje je pokazalo da 47% žena koristi erotske ili pornografske sadržaje da bi poboljšale svoja seksualna iskustva. Na internetu možete naći savjete kako da izaberete, iz naoko beskonačnog broja ponuđenih naslova, onaj pravi.

Žene režiseri

Sve je veći broj žena režisera porno filmova i žene su na čelu seksi, nagrađivanih i inovativnih porno produkcija. Žene režiseri su bolje u prikazivanju autentičnog ženskog zadovoljstva u svojim filmovima te u stvaranju ugodnije radne atmosfere za porno glumice.

1. Candida Royalle je pionir snimanja pornića za parove. Njeni filmovi, poput "Eyes of Desire 2“, lagani su uvod u svijet pornografije i svi imaju dobro razvijene likove i priču.

2. Izvanredna učiteljica seksa Tristan Taormino je producirala neke od najvrućih pornića na tržištu, snimljenih sa profesionalnim porno zvijezdama. Njeni filmovi "House of Ass“ i "Chemistry“ su i dalje popularni među ženama.

3. Mnoge žene režiseri su bivše ili trenutne porno zvijezde. Neke od najseksi zvijezda, poput Jenne Jameson, Belladonne i Chloe, režiraju sopstvene filmove.Seks i priča

Mnogo ljudi želi kontekst koji prati radnju pornića. Dok neki ljude preferiraju da vide seksualnu tenziju i vezu kako se razvija između glumaca, drugi vole otmjene kostime i razvijenu priču. Ako ste ljubitelj akcionih filmova, pirata, policajaca ili komedija, postoji pornić i za vas.

1. Izvrsni filmovi za parove su "Urban Fiction“ i "Trial Run“, u kojima glume amateri u priči fokusiranoj na parove sa fantazijom kao dijelom priče.

2. "Edge Play“ Veronice Hart je trajni favorit, naročito među heteroseksualnim parovima. Radnja filma prati dvije izvršne direktorke izgubljene u svijetu fantazije u kom se ispunjavaju sve želje.

3. "Pirates“ je visokobudžetni porno film sa specijalnim efektima.Prirodna tijela

Ne smatraju svi privlačnim plavuše ili plastične operacije i žene uglavnom žele da vide sebe i svoje želje reflektirane na ekranu. Ako volite prirodni izgled tijela, kvalitetne porniće tog stila nije teško pronaći. Kvalitetne produkcije uključuju tjelesne malje, salo, prirodne grudi i penise prosječne veličine.

1. Klasični pornići snimljeni 70. godina, poput "The Opening of Misty Beethoven“ i "Insatiable“, koji su snimljeni prije plastičnih operacija, silikonskih implantata, depilacije i znojenja u teretani.

2. Porno zvijezde Belladonna, Cyntherea i Chloe su poznate po svojim prirodnim tijelima i zanesenoj glumi.

3. Kompanija Comstock Films je producirala nezavisne amaterske filmove sa stvarnim parovima "Xana and Dax“ i "Matt and Khym“.

Mainstream porn vas može uputiti u novom pravcu, ali ako želite da naučite nove tehnike vođenja ljubavi, najbolji su instrukcijski filmovi.

Preporučeni filmovi ovog žanra podučavaju parove koristeći seksi demonstratore, a neki od najpopularnijih filmova su "Bend Over Boyfriend“, "Female Ejaculation for Couples“ i "The Ultimate Guide to Anal Seks for Women“.

18.03.2008.

Kupaći kostimi za ljeto 2008.

Ljeto se polako bliži i vi sigurno ne biste željeli da dočekate polazak na more, neko jezero ili adu bez novog kupaćeg kostima. Predlažem da pogledate ovaj snimak i uputite se kakvi su kostimi aktuelni ovog ljeta.


Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


513898