<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
12.03.2008.

Najčešće ženske laži

Zašto su neke veze iskrenije od drugih? Zašto su neki parovi otvoreniji jedni prema drugima dok neki više vole da lažu partnera? Niko ne zaslužuje da mu se laže ali i pored toga žene, bez sumnje, lažu puno i često a i muškarci nisu ništa bolji.

Povjerenje je nešto što se stvara i nadgrađuje od prvog dana veze pa ako se na njemu dovoljno ne radi, žena vam može lagati. Često se kaže kako postoje "bijele laži", one koje se upotrebljavaju kada nekoga želimo da oraspoložimo ili da učinimo da se bolje osjeća. Pošto su žene 'nježna stvorenja' one lažu kako bi poštedile svog muškarca.

Ovo su neke od najčešćih ženskih laži za koje morate znati. Ukoliko se desi da nekad čujete neku od njih od svoje pertnerke bolje je unaprijed da znate njeno pravo značenje.

Ti si savršen

Volim te baš takvog kakav si i ne bih promjenila ništa kod tebe." Uozbiljite se; niko nije savršen. Na početku veze sve kažu isto zato što vas ne poznaju dovoljno, ali nakon nekog vremena definitivno će pronaći nešto što će poželjeti da promjene.

U pravu si
Svaka rasprava sa vašom djevojkom se završava tako što vam kaže da ste u pravu? Možda vas to čini ponosnim, ali morate znati da je ovo velika laž. Vjerovatno nije ni razmišljala o mogućnosti da možete biti u pravu već vam povlađuje samo da bi vas ućutkala. Vrlo dobro zna da ćete ubrzo shvatiti kako je ona, u stvari, bila u pravu i kako od vas očekuje - izvinjenje.

Sve je u redu

Najčešća laž u žena je "Dobro sam" koju dobijete kada je pitate da li je sve ok. Kada vidite da je uznemirena, da se čudno ponaša ili da ne želi sa vama da razgovara prirodno je da joj postavite takvo pitanje ali se ne nadajte da ćete dobiti iskren odgovor. Žene ne žele da kažu pravu istinu ali očekuju da sami shvatite šta nije u redu. Uvrnuto, zar ne?

Obožavam sport
Možda će se u početku slagati sa vama i ostajati kući svakog vikenda da zajedno gledate fudbalsku utakmicu ali to ne znači da ona u tome istinski uživa. Svjesno će prihvatiti da radi takve stvari da bi vam pokazala kako je različita od ostalih i da imate zajedničkih interesovanja. Dok ćete vi biti presretni što ste pronašli savršenu djevojku, jer budite iskreni - koliko njih zaista voli sport - neće proći puno vremena a ona će početi sa žvocanjem svaki put kad sjednete ispred tv-a.

Volim da provodim vrijeme sa tvojim prijateljima

Na početku veze joj to neće predstavljati problem ali kasnije će se sve promjeniti. Čak iako su u pitanju vaši najbolji prijatelji ona će očekivati da svo slobodno vreme provodite sa njom a ne sa ortacima. Ako vam to eksplicitno ne kaže, onda će sigurno reći nešto u zavijenoj formi. Tek kad svedete druženja na minimum onda će se pretvarati da uživa u njihovom društvu.

Tvoja porodica je super, volim da provodim vrijeme sa njima
Istina? Možda dva puta mjesečno. Razmislite malo o tome. Zar zaista možete povjerovati da ona uživa da provodi vrijeme sa vašom familijom gdje svi posmatraju svaki njen pokret, pomno slušaju svaku njenu riječ i prećutno je kritikuju? Neće imati problem da provede neko vrijeme s njima onda kada je to neophodno ali da to radi sa velikim uživanjem čak i kada otvoreno tvrdi da se odlično provodi - nemojte povjerovati ni za trenutak.

Tvoj račun u banci nije bitan

Vjerujete u ovu izjavu? Svi znamo da je to laž. Sve žene žele muškarca koji je finansijski stabilan i nezavistan, muškarca koji može da osigura njenu budućnost bez finansijskih problema. Ovo naravno ne znači da morati biti bogati da biste imali djevojku, ali da morate imati nešto novca, to sigurno.

Odličan si u krevetu
Ako ona počne priču o ovoj temi a da ju vi ništa niste pitali, onda imate razloga da joj ne verujete. Ako krene da vam udjeljuje komplimente na račun vašeg seksualnog umijeća to ne znači da 100% stoji iza toga što govori. Žene kojima je stalo do svojih muškaraca imaju običaj da govore ono što znaju da muškarci žele da čuju kako bi se bolje osjećali. Razmislite dobro o svojoj djevojci, vašoj vezi i seksualnom životu pa sami zaključite da li zaista zaslužujete te komplimente ili ne.

Ne brini, svima se dešava

Ako napravite malu grešku u nečemu što radite ili se bar jednom ne pokažete u krevetu, ovu laž ćete sigurno čuti. Ona ne želi da vam pokaže koliko je uznemirena ili čak ljuta na vas te vam stoga govori jedno a misli nešto sasvim drugo. Jedino što vam preostaje da uradite je da se potrudite da se ubuduće nikakve greške ne dešavaju ili ih bar svedite na minimum.

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584