<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
10.03.2008.

Šta muškarci stvarno žele?

Ispostavlja se da su stvari koje muškarci žele i za kojima žude jednostavnije i slađe nego što bi žene ikad pomislile. Pročitajte šta oni imaju da kažu na ovu temu.

Policu u kupatilu samo za njih
Ne treba nam samo 30-tak cm police, želimo je cijelu, onako od zida do zida, baš kakvu i vi imate. Prebiranje po karminima, lakovima, kremicama i kojekavim mini ženskim spravicama čija je svrha ljudskom rodu nepoznata, dok tražimo brijač nije nimalo zabavan i lijep način da započnemo dan.

Da ih probudite u sred noći... goli
Postoje dvije stvari koje svaki muškarac u dugoj vezi želi: uzbuđenje i golotinju. A sa ovim malim potezom ubijate dvije muhe istovremeno. Probudite nas u 3 ujutru i recite nam kako ste upravo imale vrući san i da ne možete ponovo da zaspite. Onda se opustite i posmatrajte kako se magla sna polako diže, zajedno sa još nekim stvarima. "Golotinja je najbolja stvar u krevetu, pored pizze. Spontanost buđenja je upravo ono što uzbuđuje, pod pretpostavkom da mogu da budem iole koherentan u sred noći" kaže jedan 37-godišnjak. I ko zna, ta mala avantura će nas možda inspirisati da otkrijemo nove "kreativne visine" ispod čaršafa.

Da im date opravdani izostanak sa porodičnog okupljanja
Mislimo da je vaša familija fenomenalna. Zaista. Kako uopšte i možemo misliti bilo šta drugačije za vašu braću, sestre i naravno roditelje, ljude koji su rodili i vaspitali ženu koju volimo? Ali postoji mala začkoljica: mi takođe volimo da se izležavamo na kauču dok sa tv ide prenos fudbalske utakmice. Nije to ništa lično, ali nedjeljno popodne zvano "muško uživanje" nasuprot ispraznih priča na rođendanskoj zabavi vaše sestričine se ne može ni porediti. Stoga ne bi bilo loše da nam s vremena na vrijeme date malo slobode. "Moja žena je jednom rekla svojim roditeljima da imam stomačni virus i da zbog toga nisam mogao da prisustvujem roštilju koji su spremali. Bio sam sam cio dan ali sam se toliko dobro proveo da sam joj narednih mjeseci iz zahvalnosti pravio društvo kad god bi krenula u kupovinu i pritom se nisam žalio".

Da više izlazite sa prijateljicama
Da, čule ste nas dobro. Kada vi izađete sa vašim prijateljicama, napunite baterija, ispraznite negativnu energiju i vratite nam se kao preporođene i pritom sretne. A kada ste vi sretne i mi smo sretni. (Plus svi znamo kako noć može biti zanimljiva kad se vratite kući nakon par popijenih bejlisa). I na kraju, ovo nam daje neophodnu municiju za čuveno "Draga, mogu li sa društvom na pecanje ovaj vikend".

Šansu da budu sami sa djecom
Kunemo se da ih nećemo polomiti. Podrazumjeva se da ćemo ih pustiti duže da se igraju nego ih vi puštate, da ih ljuljamo na ljuljašci ne pazeći na visinu kao što to vi radite, ali na te naše male avanture ima pravo svaki otac. Pustite nas da i mi malo uživamo u djeci, da im dozvolimo da trče kao pomahnitali, da jedu sladoled prije ručka jer sve su to sitnice o kojima maštamo dok smo po cio dan zaglavljeni u kancelariji. Stoga uzmite slobodno popodne i pustite nas da podjetinjimo.

Da im kažete kako su muževni dok popravljaju nešto po kući
Čak iako samo mienjamo sijalicu, posmatrajte nas kao nabildovanog majstora iz tv sapunice koji vam je upravo ugradio plakar od zida do zida. "Muškarac se najviše osjeća muževnim kad mu žena donese hladno pivo nakon napornog rada i obavljenog posla. Da, to spada u 50te godine prošlog vijeka ali je istina."

Oralni sex
Ne treba da objašnjavamo, zar ne?

Da prihvatite dječaka u njima
"Podsvjesno želim ženu koja će bez žalbi i komentara brisati prašinu sa mojih kolekcija stripova ili akcionih figurica". Znamo i mi vrlo dobro da je odavno trebalo da prerastemo stripove i slične gluposti još sa 15 godina, ali činjenica je da nismo. Imate dvije opcije: možete nas ismijavati ili nam možete praviti društvo kad krenemo u bioskop da gledamo Hju Džekmana ili Kristijana Bejlija u najnovijem filmu. Da li je to tako teško?

Da ne pričate kako ste debeli dok se oblačite ujutru
Koga je briga ako ne možete da "uđete" u haljinu koju ste nosile prije 15 godina? Mi mislimo da ste i dalje nevjerovatno zgodne. "Samopouzdanje je seksi. Priča o tome kako se osjećate debelo i grizno nije". Na kraju krajeva ni mi muškarci nismo opremljeni najboljom "mašinerijom" ali se i pored toga ponašamo kao da jesmo. Bez obzira što ste toliko uporne da skinete 5 ili 10 kg koji pritom nama uopšte ne smetaju, budite sigurne da ukoliko izostavite kuknjavu o kilaži učinićete nas veoma sretnima i osmjeh sa kojim ćemo vas ispratiti na posao će vam pružiti 10 puta više samopouzdanja nego što bi mogla ijedna dijeta.

Malo prljave priče
Nije bitno kada i nije bitno šta. Čak iako nema nikakvog smisla, dok nam šapućete na uho o tome šta ćete nam kasnije raditi, slobodno ubacite i malo "prljavih" izraza. Uljepšaće nam dan.

Da "neko" drugi iznese smeće
Dok vučemo tu ogromnu smrdljivu kesu za đubre jedina misao koja nam prolazi kroz glavu je "Neću ovo više da radim" a znamo vrlo dobro da ćemo itekako raditi. Ako još uvijek niste skontale muškarci su lijeni. Zapamtite to već jednom. Nevjerovatan osjećaj sreće kada otkrijemo da je đubre već iznešeno i da smo za taj dan pošteđeni je isti kao i kada nam kupite nov mobilni za rođendan. Možda ne primjetimo kad skratite kosu i kada se ofarbate u plavo ali da nema kese sa đubretom to primjetimo odmah. Ako vi budete fine i mi ćemo uzvratiti istom mjerom. Slobodno očekujte da vam donesemo čašu vode u krevet prije spavanja. Očekujte i da pokupimo svoje prljave čarape sa poda. Ako nas je nešto naučilo gledanje serije "Sopranosi" to je da kada vam neko učini uslugu vi treba da uzvratite.

Da više džangrizate
Ovo zvuči kao naučna fantastika, ali postoji stvar koja se naziva "pozitivno džangrizanje". Da nema vas da vodite računa o tome šta jedemo, pijemo i kako se oblačimo, većina nas bi živjela na hladnoj pizzi i pivu. Možda se ponekad požalimo da pretjerujete ali vrlo dobro znamo (nismo glupi) da nam želite samo najbolje i iako to nikad nećemo priznati, zbog toga nam je veoma drago.

Brzu hrana za večeru - ponekad
I same znate koliko je teško biti na dijeti i vježbati. Da, da i mi to radimo. Pomozite nam da ponekad varamo i bacite nam kosku, po mogućstvu onu na kojoj ima piletine. Posmatrajte to ovako: kada mi kupimo npr. pileće batake ili gurmansku pljeskavicu mi smo slabi, nemamo ni trunke karaktera da izguramo dijetu. Ali kada nam vi kupite pileće batake ili gurmansku mi smo fini, zahvalni muževi. Pošto ste se vi mučile i čekale u redu da biste svom dragom kupile večeru onda je van pameti da mi tu večeru ne pojedemo, zar ne?

Mudrost dana

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


511584